تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۵

جلسه شورای اداری شهرستان کهگیلویه برگزار شد / فرماندار : در پایان دولت برخی مدیران بی تحرک شدند / دادستان : با دواطلبان مخل نظم برخورد میشود

جلسه شورای اداری شهرستان کهگیلویه برگزار شد / فرماندار : در پایان دولت برخی مدیران بی تحرک شدند / دادستان : با دواطلبان مخل نظم برخورد میشود

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir) جلسه شورای اداری شهرستان کهگیلویه با هشدارهای مقام های دولتی و دادستان با محوریت انتخابات ریاست جهوری و شوراها و بحث ویروس کرونا برگزار شد. فرماندار کهگیلویه از نام نویسی الکرونیکی داوطلبان شوراها از فردا خبر داد. به گزارش“صبح خرد”، دارا کریمی‌نژاد امروز در شورای اداری شهرستان که در سالن اجتماعات

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir)

جلسه شورای اداری شهرستان کهگیلویه با هشدارهای مقام های دولتی و دادستان با محوریت انتخابات ریاست جهوری و شوراها و بحث ویروس کرونا برگزار شد.

فرماندار کهگیلویه از نام نویسی الکرونیکی داوطلبان شوراها از فردا خبر داد.

به گزارش“صبح خرد”، دارا کریمی‌نژاد امروز در شورای اداری شهرستان که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد  دهدشت برگزار شده بود، اظهار داشت: نامنویسی از داوطلبان انتخابات شوراها از فردا آغاز خواهد شد.

فرماندار کهگیلویه با بیان اینکه ثبت نام این دوره از انتخابات به صورت الکترونیکی است، گفت: داوطلبان جز در مرحله نهایی به فرمانداری مراجعه نکنند.

*از آرای مردم صیانت می‌کنیم

کریمی‌نژاد با تأکید بر بی‌طرفی فرمانداری در انتخابات تصریح کرد: این اطمینان را می‌دهم که هر برگ رأی در صندوق با هر قطره خون شهید برابری می‌کند.

وی انتخابات را یکی از پارامترهای توسعه خواند و افزود: خروجی انتخابات امنیت و توسعه شهرستان خواهد بود.

*نداریم، نمی‌شود و نمی‌توانیم از ادبیات مدیران حذف شود

کریمی‌نژاد با تأکید بر الزام همه مدیران به پشتیبانی از انتخابات و مقابله با کرونا، گفت: نذاریم و نمی‌توانیم و از اداره کل بپرسم در مدیریت ما جایی ندارد.

رئیس شورای اداری کهگیلویه معوقات اعتباری شهرستان طی سال‌های گذشته را یادآور شد و از مدیران خواست از فرصت طلایی باقیمانده عمر دولت و انتخابات پیش‌رو برای جذب اعتبارات استفاده کنند.

*بی‌تحرکی برخی مدیران در پایان دولت

این مسؤول با اشاره به اینکه برخی از مدیران در ماه‌های پایانی دولت کم‌کاری می‌کنند، افزود: تا پایان دولت متوجه کم کاری هر مدیری شویم در هر مرحله‌ای کنار زده خواهد شد.

وی ادامه داد: بنیاد علوی در دیشموک پای کار است اما برخی مدیران کل و شهرستان هیچ تحرکی ندارند اگر بهزیستی و نهادهای حمایتی بیشتر پای کار می‌آمد آسیب‌های اجتماعی کمتر بود.

کریمی‌نژاد همچنین با انتقاد از عدم هماهنگی در سفر مدیران کل به شهرستان گفت: نباید فرماندار از رسانه‌ها متوجه حضور مدیران کل شود.

وی در واکنش به واگذاری بناهای تاریخی بلادشاپور به بخش خصوصی با بیان اینکه این خبر را هنگامی که در گچساران جلسه بودم از رسانه‌ای خواندم، گفت: مدیرکل میراث فرهنگی در خصوص نحوه واگذاری این ابنیه شفاف‌سازی کند.

کریمی‌نژاد با بیان اینکه ما دوست داریم بلادشاپور آباد شود اما از تفاهم نامه‌ای که بنده در جریان نیستم، می‌ترسم، افزود: اگراین واگذاری عالمانه و در راستای هنر است و دوستان تأیید می‌کنند فتبارک الله و اگر نیست باید اعلام جرم و پیگیری شود./فارس


دادستان کهگیلویه از برخورد شدید با کارناول های انتخاباتی خبر داد و قویا وعده داد : هر داوطلبی با بیش از سه نفر وارد ساختمان فرمانداری شود بازداشت خواهد شد.

به گزارش“صبح خرد”، عبدالله سعادتیان با هشدار به نامزدهای انتخابات شورای شهر و روستا گفت: خبرهایی می رسد که برخی از نامزدها در این شرایط کرونایی قصد دارند که همراه خود یک لشکر بیاورند؛ اولا که خود فرمانداری باید اجازه این کار را ندهد دوما اگر نامزدها چنین کاری کردند بدانند که همان جلوی فرمانداری آنها را بازداشت می کنیم که دیگر دردسر انتخابات را هم نداشته باشند.

وی به نقش رسانه ها اشاره کرد و با ذکر یکی از خبرهای اخیر شهرستان که توسط برخی سایت ها منتشر شد افزود: واقعا رسانه ها پای کار هستند اما هر چه باشد یه درصد کمی وجود دارد که برخی از خبرهایی که اصلا در شان استان نیست و حتی مخابره آنها دردی را دوا نمی کند و اصلا ادبیات آنها هم معلوم نیست که دنبال چه چیزی هستند موجب ازدست رفتن وجه خبرنگاری و حتی استان می شوند.

سعادتیان از دستگیری اراذل اوباش حتی سارقان زن که که با پوشش مردانه در شهر تردد می کردند خبر داد و به مردم توصیه کرد در ایام عید مواظب همه شرایط باشند.

دادستان عمومی و انقلاب کهگیلویه در بخش دیگری از اظهارات خود تاکید کرد: برای جاده پاتاوه به دهدشت یکی از مسئولان وعده داده بود که این پروژه تا سه ماه دیگر تکمیل می شود اما با گذشت چند ماه هنوز تکمیل نشد واقعا چرا باید دروغ بگوییم؟ مدیران هر جا نمی توانند وعده دروغ ندهند و اگر زمان واقعی را به مردم بگوییم آنها شرایط را بهتر درک می کنند.

سعادتیان در پایان گفت: بعد از رحلت حاج آقای تقوی گزارشاتی رسیده است که آنطور که باید و شاید به امامزاده سید محمود(ع) رسیدگی نمی شود که رییس اوقاف بررسی کند و گزارشی به من بدهد./ریواس جنوب


رئیس شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۶۲ نفر در شهرستان قربانی این بیماری شده‌اند.

محمدطاهر طیب‌زادگان امروز در شورای اداری شهرستان اظهار داشت: در بهمن ماه از سه هزار تست انجام شده ۵۵۱ مورد مثبت شناسایی شد که ۱۸ درصد نمونه‌ها بود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه گفت: از ابتدای اسفند ماه تا امروز سه هزار و ۳۸۰ نمونه گرفته شده که در نتیجه آن ۳۸۴ مورد مثبت شناسایی شد.

وی ادامه داد: به ازای هر مورد مثبت حداقل ۱۰ نمونه از موارد تماس شناسایی و تست می‌شوند انتظار می‌رود تا پایان اسفند نمونه‌ها به پنج هزار مورد برسد.

طیب‌زادگان از کاهش موارد ابتلا به کرونا در اسفند نسبت به بهمن خبر داد و افزود: بیماریابی گسترده عامل پایین آمدن درصد مبتلایان بوده است.

این مسؤول تعداد مرگ و میر نشای از کرونا در شهرستان را ۶۲ نفر دانست و گفت: از این تعداد یک نفر در بهمن ماه و چهار نفر از ابتدیا اسفند قربانی ویروس شدند.

وی با اشاره به اینکه فوتی‌های اسفند نسبت به سایر ماه‌ها میانگین سنی پایین‌تر داشتند، علائم شدیدتر و فاصله کم بستری تا مرگ را از دیگر نگرانی‌های گونه جدید کرونا اعلام کرد و افزود: پیش‌بینی می‌شود اسفند مرگباری در شهرستان شاهد باشیم.

طیب‌زادگان در خصوص نوع انگلیسی  کرونا نحوه شناسایی این گونه ویروس گفت: بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت وقتی یک مورد انگلیسی گزارش شود فرض بر این است که موارد مثبت اکثرا از این نوع باشند.

وی ادامه داد: اولین بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی در شهرستان فوت کرد احتمالا چرخش زیاد داشت ما صرفا از بستگان متوفی ۱۴۰ مورد تست گرفتیم همه منفی بود.

دبیر ستاد شهرستانی مقابله با کرونا با اشاره به در پیش بودن تعطیلات نوروز و انتخابات خواستار اتخاذ تمهیدات و اجرای پروتکل‌ها شد و گفت: مبادی ورودی فیلگاه و تنگ چویل با محوریت بسیج، نیروی انتظامی و راهور کنترل شود مردم نیز از پذیرش میهمان خودداری کنند.

 

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(sobhekherad.ir) 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار