تاریخ انتشار : شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۲

ویروس جهش یافته هندی نیز در کمین است / مسئولان پاسخگوی مراسمات باشند / واکسیناسیون باید طبق ساز و کارها باشد

ویروس جهش یافته هندی نیز در کمین است / مسئولان پاسخگوی مراسمات باشند / واکسیناسیون باید طبق ساز و کارها باشد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد نسبت به شیوع کرونای «هندی» در استان و کشور به مردم هشدار داد.   به گزارش” صبح خرد ” ؛ حسین کلانتری در نشست استانی ستاد کرونا استان کهگیلویه و بویراحمد به موضوعات مطرح شده در ستاد اشاره کرد و گفت: در خصوص دستورالعمل‌ها، تست واکسیناسیون و انتخابات موضوعاتی مطرح شد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد نسبت به شیوع کرونای «هندی» در استان و کشور به مردم هشدار داد.

 

به گزارش” صبح خرد ” ؛ حسین کلانتری در نشست استانی ستاد کرونا استان کهگیلویه و بویراحمد به موضوعات مطرح شده در ستاد اشاره کرد و گفت: در خصوص دستورالعمل‌ها، تست واکسیناسیون و انتخابات موضوعاتی مطرح شد موضوع واکسینه کردن بسیار مهم است کشور علیرغم تحریم‌های ظالمانه در این خصوص خوش درخشیده هم در حوزه تهیه واکسن داخلی که در سالهای آینده خود را نشان خواهد داد و هم در بحث تهیه واکسن خارجی که با مشکلات خاص خود از جمله تحریم‌ها با وسواس کامل کارهای بزرگی انجام داده و تا پایان این ماه شاهد گسترش واکسیناسیون در کشور و استان خواهیم بود.

استاندار در ادامه اظهارات خود در نشست ستاد کرونا خاطرنشان کرد: هر چند واکسیناسیون دلیل نمی شود که پروتکل‌ها را رعایت نکنیم و اگر دستورالعمل ها رعایت نشود واکسینه شده‌ها نیز مبتلا می‌شوند ولی شاید فقط از درصد مرگ و میرها جلوگیری کنند این ویروس متفاوت است و در حال رعایت دستورالعمل ها بسیار ضروری است.

استاندار یادآور شد: تاکید می‌کنم تمامی مراحل واکسیناسیون باید طبق ساز و کارها باشد باید واقعیت ها به خوبی  برای مردم تبیین شود چرا که در استان کارهای خوبی صورت گرفته و باید این خدمات را به مردم بگویید تا شائبه ای به وجود نیاید.

استاندار در ادامه به موضوع بعدی یعنی بحث تست‌ها اشاره کرد و گفت: در خصوص تست‌های حساس هستیم افزایش نمونه گیری هدفمند به ما کمک می‌کند  همه دستگاه های مرتبط باید پای کار باشند و سرعت افزایش پاسخگویی تست نیز باید بالا باشد امیدوارم آزمایشگاه دوم هر چه سریع‌تر راه‌اندازی شود.

استاندار به موضوع دیگری در ستاد کرونا اشاره کرد و گفت: موضوع مهم بحث قرنطینه است افرادی هستند که مبتلا شدند ولی شرایط آنها به گونه‌ای نیست که بستری شوند باید مراقب بود افراد از قرنطینه نباید خارج شوند و دانشگاه علوم پزشکی هم باید روزانه اسامی این افراد را به بسیج و سپاه بدهد هرگونه خروج از قرنطینه باعث تخلف شده و باید متخلفین به دستگاه قضایی معرفی شوند.

وی افزود: این ظلم و خیانت و جنایت و اقدام علیه سلامت عمومی است و حتماً دستگاه قضا و دادستانی ونیروی انتظامی با حساسیت پیگیری خواهند کرد چرا که این کار ستم به جامعه است، کسی که به خود و دیگران رحم نمی کند باید مجازات شود.

کلانتری که در نشست ستاد کرونای استان کهگیلویه و بویراحمد سخن می‌گفت یادآور شد: در خصوص انتخابات نیز هر آنچه که قانون می‌گوید باید رعایت شود

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه اظهار کرد: متاسفانه اخیراً خبر نگران کننده‌ای در بحث کووید ۱۹ این بوده که ویروس جهش یافته هندی نیز در کمین است قبل از عید نوروز ویروس جهش یافته انگلیسی  در خوزستان اوج گرفت و سپس کل کشور را فرا گرفت امروز در جلسه ستاد ملی نگرانی بسیار زیادی از ویروس جهش یافته هندی شد که باید در این خصوص هم در کشور هم در استان تدابیر لازم را داشته باشیم.

وی گفت: الان کدر درمان ما شرایط سختی دارد اصناف و مشاغل ما مشکل دارند و فقط گروه شغلی یک در مناطق قرمز و یک و دو در مناطق نارنجی فعالیت می‌کند چاره‌ای نیست چرا که جان همه در خطر است اگر ویروس هندی در استان و کشور ما سرایت کند وارد پیک دیگری می‌شویم و معلوم نیست که آیا پزشک و تخت و زیرساخت‌های ما بتواند جوابگوی این وضعیت باشد.

استاندار افزود: اکنون باید به شدت تلاش کرده و دستورالعمل ها را به جد اجرا کنیم تا شرایط را از این وضعیت قرمز فعلی تغییر دهیم.

وی در ادامه قدردانی ویژه از برخی خانواده ‌های استان داشت و گفت: باید صمیمانه از خانواده‌های قدردانی کنیم که در سراسر استان مراسم نماز میت  و تشییع و تدفین خود را به گونه ای دیگر و با رعایت دستورالعمل ها انجام می‌دهند.

استاندار ادامه داد: خانواده‌هایی هستند که برای جلوگیری از تجمع ساعت تدفین و تشییع خود را تغییر داده اند که این کار قابل تقدیر است اقلیتی هم متوجه نیستند که چه ستمی به جامعه می کنند هنوز روند خود را ادامه می‌دهند و باید با آنها برخورد شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: در هر نقطه مراسم غیرمتعارفی برگزار شد مسئولان آن شهرستان باید پاسخگو باشند که با متخلف چه برخوردی صورت گرفته است؟.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار