قربانیان کرونا در کهگیلویه وبویراحمد در حال افزایش ؛ ۶ هم استانی دیگر قربانی کرونا شدند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش شمار جانباختگان کووید۱۹ استان به ۵۷۷ نفر خبر داد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته متاسفانه ۶ هم استانی بر اثر ابتلا به ویروس کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند. به گزارش” صبح خرد ” ، دکتر پرویز یزدانپناه افزود: هم اکنون ۵۷۰ بیمار مشکوک و
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش شمار جانباختگان کووید۱۹ استان به ۵۷۷ نفر خبر داد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته متاسفانه ۶ هم استانی بر اثر ابتلا به ویروس کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند.
به گزارش” صبح خرد ” ، دکتر پرویز یزدانپناه افزود: هم اکنون ۵۷۰ بیمار مشکوک و قطعی کرونایی در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۲۰۷ بیمار کرونایی قطعی بوده و ۲۸ بیمار در بخش های ویژه تحت درمان هستند.
وی ادامه داد: از مجموع مبتلایان به کووید ۱۹ در کهگیلویه و بویراحمد ۳۶۸۲۰ نفر بهبود یافته گزارش شده است.
وی اذعان داشت: از ۱۰۰۰ نمونه پی سی آر دریافت شده از آزمایشگاه سلولی و مولکولی یاسوج، حدود ٤٤ درصد نمونه ها مثبت و بیشترین موارد در شهرستان های بویراحمد، کهگیلویه، گچساران و مارگون هستند. همچنین از ۴۵۱ نمونه رپید تست حدود ٢٦ درصد موارد مثبت و بیشترین آمار در بهمئی، مارگون و کهگیلویه بود.
دکتر یزدانپناه گفت: بیماری روزانه روند صعودی خود را طی می کند که ممکن است در اینده نزدیک فاجعه ایجاد کند. همه باید دست به دست هم دهیم تا از پیشروی و شیوع بیش از پیش بیماری جلوگیری کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطر نشان کرد: استفاده صحیح از ماسک، دوری از تجمعات و دورهمی ها و حفظ قرنطینه خانگی از اصولی ترین راه های جلوگیری از شیوع بیماری است.
برچسب ها :صبح خرد ، علوم پزشکی ، کرونا ، یزدانپناه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0