تاریخ انتشار : دوشنبه 13 اردیبهشت 1400 - 17:26 - دوشنبه 3 مه 2021 - 17:26

افشاریان مزد همراهی با عزیزی خادم را گرفت

افشاریان مزد همراهی با عزیزی خادم را گرفت

با برگزاری جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال تصمیماتی برای انتصاب رؤسای سه کمیته این فدراسیون گرفته شد و تغییراتی در کمیته‌های فوتسال، فوتبال ساحلی و داوران رقم خورد. به گزارش “صبح خرد”، جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال طبق اطلاع‌رسانی صورت گرفته هشت صبح امروز (دوشنبه) برگزار و در نهایت عصر امروز بخشی از تصمیمات اتخاذشده

با برگزاری جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال تصمیماتی برای انتصاب رؤسای سه کمیته این فدراسیون گرفته شد و تغییراتی در کمیته‌های فوتسال، فوتبال ساحلی و داوران رقم خورد.

به گزارش “صبح خرد”، جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال طبق اطلاع‌رسانی صورت گرفته هشت صبح امروز (دوشنبه) برگزار و در نهایت عصر امروز بخشی از تصمیمات اتخاذشده در این جلسه اعلام شد.

به این ترتیب، مهرداد سراجی عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال و مدیرعامل باشگاه سایپا به‌عنوان رئیس کمیته فوتسال منصوب شده است، امیرحسین محتشم که ریاست هیئت فوتبال استان بوشهر را بر عهده دارد، رئیس کمیته فوتبال ساحلی شد و خداداد افشاریان عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال و رئیس هیئت فوتبال استان کهگیلویه و بویراحمد که در انتخابات فدراسیون فوتبال در کنار عزیزی خادم بود نیز ریاست کمیته داوران را بر عهده گرفت.

همچنین میرشاد ماجدی دیگر عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در سمت ریاست کمیته جوانان این فدراسیون ابقا شد.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.