تاریخ انتشار : یکشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۳

می توان با مدیریت تهدید را به فرصت تبدیل کرد

می توان با مدیریت تهدید را به فرصت تبدیل کرد

کارشناس ارشد عمران دارد و سابقه عمرانی در کارنامه اش دیده میشود ،چندین سوال در جایگاه معاونت عمرانی فرمانداری مشغول به کار است و در حوزه تخصصی عمرانی صاحب نظر است و هم اکنون دانشجوی دکتری عمرانی است ؛ محمد علی آروس با ارائه راهکارهای معتقد است پسماند شهری می تواند فرایند تبدیل تهدید به

کارشناس ارشد عمران دارد و سابقه عمرانی در کارنامه اش دیده میشود ،چندین سوال در جایگاه معاونت عمرانی فرمانداری مشغول به کار است و در حوزه تخصصی عمرانی صاحب نظر است و هم اکنون دانشجوی دکتری عمرانی است ؛ محمد علی آروس با ارائه راهکارهای معتقد است پسماند شهری می تواند فرایند تبدیل تهدید به فرصت را عملیاتی کند.

انتخابات شورای شهر دهدشت این روزهای در سطح شبکه های مجازی گرمی و حرارت خاصی دارد و کاندیداها تلاش می کنند با تشکیل گروه ها و پیج های حامی اقبال عمومی به طرف خود را کاهش دهند و متاسفانه در این گونه مواقع کمتر به ارائه برنامه ها و راهکارهای خود می پردازند.

کارشناس ارشد عمران دارد و سابقه عمرانی در کارنامه اش دیده میشود ،چندین سوال در جایگاه معاونت عمرانی فرمانداری مشغول به کار است و در حوزه تخصصی عمرانی صاحب نظر است و هم اکنون دانشجوی دکتری عمرانی است ؛ محمد علی آروس با ارائه راهکارهای معتقد است پسماند شهری می تواند فرایند تبدیل تهدید به فرصت را عملیاتی کند.

به گزارش”صبح خرد”؛ مهندس محمد علی آروس که به زیبا بودن فصل بعدی شهرمعتقد می باشد و به دنبال ارائه راهکار می باشد معتقد است  که در مورد مدیریت پسماند می بایست به صورت تخصصی وعملی به مسئله نگریست و برنامه ریزی ارائه داد و مطرح می کند که با توجه به اینکه دهدشت شهری گردشگرپذیر است و ورودی شهر پر از زباله و نخاله است، باید این وضعیت کنترل شود. چرا که عدم مدیریت این حوزه می‌تواند بحران‌زا  و لازم است که با مدیریت علمی، استفاده از تجربیات استانهای موفق، امکانات موجود و سرمایه های فکری نخبگان و دانشگاهی، برای این حوزه مهم شهری برنامه ریزی عملیاتی داشته و از تهدید و چالش ها، فرصت کافی بسازیم.

برخی پیشنهادات وی بدین شرح است ؛

– جذب سرمایه گذار و کمک گرفتن از بخش خصوصی: باور دارد که می توان از طریق جذب سرمایه گذار و حمایت بخش خصوصی مدیریت پسماند را گسترش داد. از آنجایی که قیمت مواد خشک بازیافتی مانند پلاستیک، کاغذ باعث جذابیت این حوزه برای بخش خصوصی و اشتغال زایی و درآمد زایی برای شهرداری ها و سازمان های مدیریت پسماند می شود ورود بخش خصوصی به موضوع سرمایه گذاری در اجرای طرح تفکیک پسماندها در مبدا تولید با استفاده از ظرفیت های قانونی می تواند شرایط لازم برای سرمایه گذاری را فراهم کنند و این اطمینان را برای سرمایه گذار فراهم کند که در این راستا حمایت می شوند، ایشان بیان می کنند که جذب سرمایه گذار و مشارکت بخش خصوصی می تواند مهم‌ترین منبع توسعه در این زمینه باشد.
 
– ایجاد اطمینان و امنیت برای سرمایه گذاران در این حوزه که با حمایت و اقدام فرماندار به عنوان بالاترین مقام اجرایی شهری، و با نظارت مستمر بر روند جذب سرمایه گذار و برقراری امنیت سرمایه گذاران نهایت دقت و همکاری را داشته باشند.

– امنیت سرمایه گذاری که تحقق آن مستلزم وجود چارچوب نهادینه ای ازشرایط اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، حقوقی و اداری است فراهم بشود تا زمینه اعتماد پس اندار کنندگان و سرمایه گذاران جلب شود تا امنیت جانی افراد و امنیت حقوقی معاملات را تضمین شود.

-ارائه مطالعات لازم جهت بررسي وضعيت جمع آوري و دفع زباله در شهرهاي مختلف كشور با توجه خاص بر اصول توليد زباله كمتر و ارائه مزایای تفکیک زباله ها و کاهش زباله برای شهروندان.

– برگزاري سمينارها و آموزش‌هاي لازم جهت كادر خدمات شهري در شهرداري‌.

– انجام اقدامات اساسي در جهت تامين ماشين آلات مورد نياز به منظور مكانيزه نمودن روش‌هاي جديد جمع آوري و دفع مواد زايد.

بنابراین می توان گفت که با توجه به اینکه شورای شهر می توانند دغدغه های مردمی را کاهش داده و مشکلات را مدیریت کنند و با ارائه راهکار و ایده توسعه شهری برای شهروندان فراهم کنند همه اقشار باید در انتخاب هایشان دقت نظر کنند تا موفق شوند به معرفی بهترین راهکارها و اندیشه ها و انتخاب بهترین گزینه برای مدیریت شهری و رقم زدن آینده بهتر برای شهر و شهروندان.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار