ب امید موفقیتهای بیشتر استاد امید
خدایار امید و دو اثر ماندگار /معرفی آثار در دست تالیف

نویسنده خوش ذوق و شاعر خوش قریحه کهگیلویه با نگارش دو کتاب و در دست داشتن کتاب های جدید در حوزه فرهنگ و ادبیات این سرزمین نقش آفرین است. به گزارش“صبح خرد”، خدایار امید ؛ فرهنگی کهگیلویه وبویراحمدی که بیش از سی سال از عمر خود را در حوزه تعلیم و تربیت صرف آموزش فرزندان
نویسنده خوش ذوق و شاعر خوش قریحه کهگیلویه با نگارش دو کتاب و در دست داشتن کتاب های جدید در حوزه فرهنگ و ادبیات این سرزمین نقش آفرین است.
به گزارش“صبح خرد”، خدایار امید ؛ فرهنگی کهگیلویه وبویراحمدی که بیش از سی سال از عمر خود را در حوزه تعلیم و تربیت صرف آموزش فرزندان این دیار کرد اما در حوزه شعر و ادبیات و نویسندگی نیز قلم در دست دارد و در پای چراغ امید ،امیدورانه نوشت و نگاشت و سرود و به تشنگان فرهنگ این دیار جرعه مهر ادب نوشاند.
امید با نگارش دو کتاب در حوزه ی شعر و ادب فارسی با نام های ؛کتاب بی تو بودن های دل چاپ زمستان ۹۴ و کتاب بید و باد چاپ بهار ۱۴٠٠
نقش مهمی در ادبیات استان و شهرستان ایفا کرد.
از جمله کارهای در دست تالیف و گرد اوری خدایار امید ؛ یک کتاب در حوزه ی ادبیات داستاتی یک کار پژوهشی در حوزه اصطلاحات فراموش شده ی لری در گویشهای طیبی، بهمئی و بویراحمدی دارد که نقش این تالیفات در اهمیت دادن به فرهنگ محلی و زنده نگه داشتن برخی مفاهیم غنی ادبیات محلی و گفتارهای روستایی بی بدلیل است که در صورت حمایت انشاالله چاپ و در اختیار مردم و اهالی فرهنگ قرار خواهد گرفت.
پرداختن به کار فرهنگی در میان مشکلات عدیده، علاقه، همت و پشتکاری می طلبد که به نظر می رسد شایسته است هم از نظر عمومی و به منظور حمایت و هم از طرف دستگاههای متولی فرهنگ، از کسانی که در این مسیر قدم برداشته و سعی می کنند به فرهنگ این مرز و بوم خدمتی کرده و نام نیمی از خود به جای بگذارند، تقدیر و در حد توان حمایت شود.

برچسب ها :بی تو بدون های دل ، بید وباد ، خدایار امید ، شعر ، صبح خرد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
عالیدا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 2