آب پاک که موحد روی دست همه ؛
ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی پادوک محلی از اعراب ندارد

به گزارش“صبح خرد”، حجتالاسلام سید محمد موحد در گفتوگو با خبرنگار فارس در کهگیلویه در پاسخ به سؤوالی مبنی بر اینکه احداث سیکل ترکیبی پادوک در چه مرحلهای قرار دارد، اظهار داشت: از آغاز دوره نمایندگی تاکنون ۲۰ تا ۳۰ جلسه برای پیگیری این پروژه برگزار و اقداماتی انجام گرفت.
نماینده مردم کهگیلویه در مجلس گفت: در اولین جلسه که با حضور استاندار و مدیرعامل صندوق توسعه ملی داشتیم آقای شهیدزاده در ابتدا ادعا کرد پروندهای به این اسم در صندوق وجود ندارد.
موحد ادامه داد: با پیگیریهایی که داشتیم و اسنادی که مدیر پروژه ارائه داد معلوم شد پروژه سابقه دارد ولی بانک عامل بانکی است که آقایان گفتند میلیونها دلار بدهی معوق دارد لذا صلاحیت اینکه بتواند دوباره در میدان تأمین ارزی وارد شود را ندارد.
نماینده مردم کهگیلویه در مجلس تصریح کرد: برای تعیین بانک عامل سراغ دیگر بانکها رفتیم بانکهای مختلفی را دنبال کردیم در نهایت قرار شد بانک ملت وارد شود مشکل ارزی را حل کند. با مدیرعامل بانک نشست داشتیم پذیرفت که مشکل ارزی را قبول کند.
وی با اشاره به اینکه باید وزارت نیرو بازگشت ارز مورد تعهد بانک را تضمین کند، افزود: به این منظور از وزارت نیرو نامه گرفتیم اما بانک و صندوق توسعه نپذیرفتند گفتند باید شخص وزیر بازگشت ارزی را تضمین کند.
موحد گفت:جلسات مختلف برگزار شد نشستهایی با مدیرعامل صندوق توسعه ملی و بانک ملت برگزار کردیم هفته آینده در نشست دیگری با وزیر نیرو تصمیم نهایی برای اینکه بانک ملت ارز را تامین و وزارت بازگشت آن را تضمین دهد خواهیم داشت.
نماینده مردم کهگیلویه تعیین تکلیف توربینها را بیپاسخ گذاشت و گفت: در حالی که هنوز مشکل منابع ارزی حل نشده ساخت توربین محلی از اعراب ندارد.
نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۰۰ مگاواتی سال ۱۳۹۵ در سفر رئیس جمهور به استان مجوز گرفت و ۲۱ بهمن ماه ۱۳۹۶ با حضور حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس، نماینده وقت مردم در مجلس، مسؤولان استانی و شهرستانی با تعریف برنامه زمانبندی سه ساله در منطقه پادوک «نقطه مرز ی شهرستان کهگیلویه و گچساران» کلنگزنی شد./فارس
این در حالی است که عدل هاشمی پور نماینده سابق کهگیلویه در تاریخ ۱۳مرداد ۹۷ به رسانه ها ضمن بازدید و بررسی چگونگی ساخت این نیروگاه گفته بود : خوشبختانه این توربین با آخرین تکنولوژی روز دنیا ساخته میشود و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.
نماینده سابق مردم کهگیلویه بزرگ افزود: ساخت توربین هم اکنون در مرحله ۴۰ درصد است و در جلسه با آقای زامپینی، رئیس شرکت کارخانه سازنده ( آنسالدو ) ضمن تشکر و اعلام رضایت بر روند ساخت، اتمام و تحویل آن مطابق برنامه زمانبندی مورد توافق و تأکید قرار گرفت.
هاشمی پور اظهار کرد: مطابق توافق و هماهنگی انجام شده تجهیزات و امکانات اولیه در نیمه اول سال ۹۸ جهت نصب در محل نیروگاه (پادوک) وارد ایران می شود و به فضل الهی توربین ظرف ۱۸ تا ۲۰ ماه آینده، تکمیل و نصب خواهد شد.
وی اضافه کرد: به دلیل وزن بسیار بالای توربین و با توجه به عدم ظرفیت پل خیرآباد، جهت حمل و استقرار آن می بایست از هم اکنون به فکر احداث جاده از خیرآباد به سمت محل نیروگاه باشیم.
به گزارش“صبح خرد”،همچنین دارا کریمی نژاد فرماندار کهگیلویه در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۰در همین مورد گفت :این نیروگاه از ابتدا بر اساس توان ۵۰۰مگاوات طراحی شده بود اما در ادامه با ملاحظات ظرفیت و پتانسیل منطقه ای و نیاز مبرم کشور به تولید برق با نظر کارشناسان و متولیان کشوری تغییر در افزایش توان این نیروگاه قوت گرفت .
وی با تاکید بر اینکه نیروگاه سیکل ترکیبی دهدشت در اولویت های برنامه وزارت نیرو است تصریح کرد :این پروژه باتلاش نمایندگان پیشین و فعلی در کمیسیون انرژی مجلس و شخص معاون اول رییس جمهور محقق و صد در صد از آن دهدشت است.
فرماندار کهگیلویه با بیان اینکه تمامی مراحل قراردادی و زیرساختی که در سال ۹۵با پیمانکار ایرانی و ایتالیایی انجام گرفته است تاکید کرد:با وجود اخذ فعالیت تحریمی مراحل ساخت توربین پایان پذیرفته و اماده ارسال به کشور می باشد .
برچسب ها :ایتالیا ، صبح خرد ، عدل هاشمی پور ، کهگیلویه ، موحد ، نیروگاه پادوک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0