تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 دی 1400 - 13:23 - چهارشنبه 22 دسامبر 2021 - 13:23

اقتصادی؛

چرا بودجه شورای نگهبان از سال ۸۷ تاکنون ۱۰ برابر شده؟

چرا بودجه شورای نگهبان از سال ۸۷ تاکنون ۱۰ برابر شده؟
برآوردها حاکی از این است که بودجه شورای نگهبان از ۲۳ میلیارد و ۸۱۲۶ میلیون در لایحه بودجه سال ۸۷، به رقم پیشنهادی ۲۷۷ میلیارد تومان برای ۱۴۰۱ رسیده است.

چرا بودجه شورای نگهبان از سال ۸۷ تاکنون ۱۰ برابر شده؟

به گزارش“صبح خرد”، برآوردها حاکی از این است که بودجه شورای نگهبان از ۲۳ میلیارد و ۸۱۲۶ میلیون در لایحه بودجه سال ۸۷، به رقم پیشنهادی ۲۷۷ میلیارد تومان برای ۱۴۰۱ رسیده است.

یعنی بیش از ۱۰ برابر در عرض ۱۴ سال. حالا این پرسش پررنگ‌تر می‌شود که افزایش بودجه این نهاد نظارتی بابت چیست و قرار است صرف چه چیزی بشود؟

نکته قابل توجه این است که تا سال ۹۰ بودجه شورای نگهبان به طور میانگین رشدی سه تا چهار درصدی داشته است، اما از سال ۹۰ به بعد این رشد دورقمی می‌شود و حتی سال ۹۴ بودجه این نهاد افزایش ۹۹ درصدی را تجربه می‌کند.

 نکته تأمل‌برانگیز این است که سال ۹۵، در شرایطی که انتخاباتی در کار نبوده و اصولا باید بودجه شورای نگهبان نسبت‌به سال ۹۴ کاهش پیدا می‌کرده، باز با رشدی ۲۱ درصدی مواجه می‌شود و این مسئله در سال ۹۶ و ۹۷ نیز تکرار می‌شود.

پیش‌تر در واکنش به اعتراض‌ها نسبت به بودجه شورای نگهبان گفته شده بود: «بودجه شورای نگهبان خیلی کمتر از پول توجیبی برخی مسئولان است»./ شرق

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.