تیر خلاص دولت بر پیکر رتبه بندی معلمان؛
معلمان ایران سرخورده از تحقیر و وعده /+تصویر نامه دولت

به گزارش“صبح خرد”،پس از کش و قوس های فراوان و وعده های متعدد مسئولان دولت و مجلس به معلمان در مورد قطعیت اجرای رتبه بندی معلمان از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ عصر امروز نامه ای با امضای سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در فضای مجازی منتشر شد که دولت تاکید کرد منابع لازم برای اجرای رتبه بندی معلمان در سال ۱۴۰۰ را ندارد و مجلس می تواند همان لایحه دولت قبل را برای تایید به شورای نگهبان بفرستد تا از اول فروردین ۱۴۰۱ بتوانیم اجرایی کنیم.
ارسال نامه دولت به مجلس در مخالفت با اجرای رتبه بندی به بهانه نداشتن بودجه موجب ناراحتی شدید معلمان شده و واکنش های متعددی در فضای مجازی را موجب شده است.
فرهنگیان معتقد هستند چرا دولت از دو سال پیش علی رغم وعده های خود عمل می کند و ابراهیم رئیسی مگر در تبلیغات انتخابات صراحتا از اجرایی کردن آن حرف نزد ؟ حالا چرا مخالف اجرای آن است؟
معلمان علی رغم مشکلات مالی و معیشتی فراوان چندین بار اعتراض کرده و هر بار مسئولان دولت و نمایندگان مجلس با قاطعیت از اجرای آن می گفتند و وعده اجرای آن را به فرهنگیان می د ادند و اما اتمروز یک ماه مانده با پایان سال جاری با ارسال نامه ای رسما مخالفت خود را با اجرایی کردن رتبه بندی اعلان کرد.
تمام این اتفاقات و نگاهی به تاریخ نامه در حالی است معاون وزیر آموزش وپرورش در چندین نوبت در روزهای اخیر و حتی وزیر آموزش وپرورش امروز ۲۶ بهمن بر اجرای رتبه بندی تاکید داشتند حالا این سوال پیش میاد که آیا واقعا مسئولان ارشد وزارت آموزش وپرورش در جریان اتفاقات و مصوبات هیات دولت نیستند!؟
هر چه که هست معلمان به شدت ناراحت و از خلف وعده مسئولان دولت و نمایندگان مجلس به ستوه آمده و معتقدند عملا با شخصیت آنها بازی شده چرا که اگر قصدی برای اجرا نبود چرا همان روزهای اول صریح نمی گفتند!؟

برچسب ها :رتبه بندی معلمان ، صبح خرد ، فرهنگیان ، مجلس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0