سخنگوی شورای شهر دهدشت خبرداد:
عیدی با طعم گوشت به پرسنل شهرداری دهدشت

مقدار دویست کیلوگرم گوشت گوسفندی، برای نیروهای خدماتی و فضای سبز شهرداری( به تعداد ۸۶ نفر)، تأمین و در بین پرسنل توزیع گردید.
به گزارش“صبح خرد”،سخنگوی شورای شهر دهدشت از توزیع بسته های حمایتی گوشت، در بین پرسنل خدماتی و فضای سبز شهرداری، خبر داد.
به گفته ی مهندس ایمان داورپناه بعد از پیگری های شورای شهر دهدشت و رایزنی هایی که با ستاد فرمان اجرایی امام (ره) استان داشتند، جهت حمایت از نیروهای کم درآمد شهرداری، مقدار دویست کیلوگرم گوشت گوسفندی، برای نیروهای خدماتی و فضای سبز شهرداری( به تعداد ۸۶ نفر)، تأمین و در بین پرسنل توزیع گردید.
وی در پایان از مدیرکل ستاد فرمان اجرایی امام (ره) استان، جناب «دکتر شایان نادری» برای حمایت ها و تقبل این میزان گوشت، هچنین جناب سرهنگ محقق زاده فرماندهی محترم سپاه پاسدارن ناحیه دهدشت، به جهت تأمین وسیله نقلیه برای حمل بسته های حمایتی از یاسوج به دهدشت، تقدیر و تشکر ویژه بعمل آورد.
انتهای پیام






- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0