تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۷

فرماندار کهگیلویه در دیدار با مدیر کل محیط زیست؛

ظرفیت‌های دولتی در حوزه حراست و حفاظت از محیط زیست کافی نیست/ادریس کشاورزپور

ظرفیت‌های دولتی در حوزه حراست و حفاظت از محیط زیست کافی نیست/ادریس کشاورزپور
فرماندار کهگیلویه در دیدار مدیر کل محیط زیست با اشاره به رویکرد مشارکت مردم در مدیریت حفظ محیط زیست اظهار کرد :حرکت به سمت حفاظت محلی و مردمی راهکار موثر ی است تا مردم در حفاظت و حراست از نعمت‌های بزرگ طبیعت و مناطق حفاظت شده در شهرستان ایفای نقش کنند.

به گزارش“صبح خرد”،سیدعبد العزیز موسوی اصل با اعلام حمایت از این رویکرد اضافه کرد: طبیعی است ظرفیت‌های دولتی نمی‌تواند به تنهایی پاسخگوی حجم سنگین رسالت‌های موجود در حوزه حراست و حفاظت از محیط زیست باشد.

وی با بیان اینکه دولت مدافع راهبرد مشارکت مردم و سازمان‌های مردم‌نهاد در امور مختلف به ویژه محیط زیست است تصریح کرد : در این مسیر باید گروه‌های مردمی را با آمادگی بیشتری به این سمت هدایت کنیم.

وی اضافه کرد : تجارب در شهرستان حاکی از ان است که هر وقت به مردم رجوع کرده‌ایم آن‌ها برای کمک به دولت از هیچ تلاشی دریغ نکرده‌اند، وتوسعه ظرفیت جامعه محلی تدبیری است که وقتی اجرایی شود با توجه به انگیزه و همراهی همیشگی مردم منطقه قطعا نتایج درخشان‌تری نیز به همراه خواهد داشت.

وی با تاکید بر اهلیت و صلاحیت گروه‌های مردمی خاطر نشان کرد : استفاده از ظرفیت خلاق دهیاریها و سمن‌های باتجربه و کارنامه‌دار و به پیشبرد برنامه‌های حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست کمک بسیاری کند.

وی با اشاره به کمبود  امکانات در شهرستان اعم از نیروی محیط بان و تجهیزات موجود به منظور پایش مستمر مناطق حفاظت شده و منابع زیستی در شهرستان تصریح کرد : سازمان محیط زیست تدابیرلازم در این خصوص را در راستای نظارت و حفظ و حراست از حیات وحش موجود در مناطق خاییز و مواردمشابه به صورت جدی دنبال کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.