فروش بیش از هزاران زن ایرانی در اربیل عراق!

به گزارش“ٌصبح خرد“، سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، سرکرده بزرگترین باند قاچاق دختران ایرانی به اربیل عراق را دستگیر کردند.
این فرد زهرا منصوری همدانی با نام مستعار ساره است که دستگیری او از سوی رسانههای فارسی زبان خارج از کشور با عنوان ظلم جمهوری اسلامی به یکی از اقلیتهای جنسی مطرح شده بود.
ترویج همجنسبازی، قمار، کلاهبرداری و قبح زدایی از روابط جنسی نامشروع و انتشار آن در فضای مجازی ازجمله اقدامات این فرد بوده است.
با این حال، نیروهای اطلاعات سپاه پس از تعقیب و مراقبت چند ماهه، از طریق این زن به یکی از بزرگترین باندهای قاچاق زنان و دختران ایرانی به اربیل عراق رسیدند.
این باند توسط دو نفر به نامهای علیرضا فرجادی کیا و کتی اداره میشد که از طریق همکاری با زهرا منصوری همدانی صدها تن از دختران ایرانی را به اربیل میبردند.
بنا بر این گزارش، این زنان و دختران که تعداد آنها به بیش از هزار نفر میرسد، در اربیل عراق فروخته میشدند./تسنیم
برچسب ها :اربیل ، سپاه ، صبح خرد ، فروش زنان ایران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0