تاریخ انتشار : شنبه 8 مرداد 1401 - 9:46 - شنبه 30 ژوئیه 2022 - 9:46

در نشست مدیریت بحران فرمانداری چرام مطرح شد؛

فرماندارچرام:میزان خسارات در سیل اخیر شهرستان چرام بالاست/تمام امکانات برای کمک رسانی به سیل زدگان بکار گرفته شود/شرایط بحرانی است

فرماندارچرام:میزان خسارات در سیل اخیر شهرستان چرام بالاست/تمام امکانات برای کمک رسانی به سیل زدگان بکار گرفته شود/شرایط بحرانی است
فرماندارچرام:با توجه به بروز شرایط بحرانی برای مردم این مناطق انتظار داریم  دستگاه‌های اجرایی و نیروهای امدادی برای رفع مشکلات ناشی از آن به یاری سیل زدگان بشتابند.

تمام امکانات برای کمک رسانی به سیل زدگان به کار گرفته شود/میزان خسارت ها بسیار بالاست. 

به گزارش“صبح خرد از چرام” ؛سید عبدالرحمان توفیقیان فرماندار چرام در جلسه ستاد بحران صبح امروز با اشاره به بارندگی دو روزه در هفته گذشته خسارت  وارد کرده به شهرستان  گفت: «بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی سامانه پربارش دیگری نیز در راه است و امیدواریم که این سامانه برای ما رحمت باشد تا زحمت. 

وی  با اشاره به اینکه باید حتما به مردم این مناطق سیل زده  کمک شود تا بتوانند سرپا بایستند و خسارات آنها جبران شود افزود: کانالهای آب کشاورزی ،احشام و ارزاق مردم  ،آب شرب دچار مشکل شده  که انتظار داریم کمک رسانی ویژه صورت گیرد. 

وی با بیان اینکه برای پل‌ها و راه‌های ارتباطی این منطقه نیز مشکلاتی ایجاد و دسترسی مردم دچار مشکل شده است که این مشکلات قابل توجه است گفت: باید به سرعت مشکل دسترسی مردم برطرف شود که متاسفانه  با کمبود دستگاه و تجهیزات مواجه هستیم. 

توفیقیان  با اشاره به اینکه مردم این منطقه مردمی شریف، انقلابی و دوستدار انقلاب بوده و با وجود همه مشکلات بسیار قانع، متین و خود‌دار هستند افزود: باید خسارات وارد شده به این مردم جبران شود .

رییس شورای اداری چرام اضافه کرد:در شهرستان مسیر چاسخار به طسوج و طسوج به سرفاریاب مسدود و مردم دچار سیل خیلی تحت فشار هستند و باید به سرعت امدادرسانی همه جانبه صورت گیرد. 

دکتر توفیقیان ادامه داد:با توجه به بروز شرایط بحرانی برای مردم این مناطق انتظار داریم  دستگاه‌های اجرایی و نیروهای امدادی برای رفع مشکلات ناشی از آن به یاری سیل زدگان بشتابند.

وی با بیان اینکه حجم خسارات بالاست  گفت: همه موارد خسارت دیده  بررسی می شودو با حضور مسئولان این موارد پیگیری، دنبال و برای آنها تصمیم گیری می‌شود .

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.