تاریخ انتشار : شنبه 8 مرداد 1401 - 12:36 - شنبه 30 ژوئیه 2022 - 12:36

رئیس اداره کل روابط عمومی و امور مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران؛

اصحاب هنر و رسانه، یاوران ترویج قرض‌الحسنه می‌شوند

اصحاب هنر و رسانه، یاوران ترویج قرض‌الحسنه می‌شوند
از سال گذشته که دکتر شمسی‌نژاد سکان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران را به‌عنوان مدیرعامل بر عهده گرفت تا کنون، اقدامات خوبی در حوزه بانکداری قرض‌الحسنه اتفاق افتاده است.

به گزارش“صبح خرد”، دکتر روح‌الله قاسمیان، مشاور مدیرعامل و رئیس اداره کل روابط عمومی و امور مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران:  از سال گذشته که دکتر شمسی‌نژاد سکان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران را به‌عنوان مدیرعامل بر عهده گرفت تا کنون، اقدامات خوبی در حوزه بانکداری قرض‌الحسنه اتفاق افتاده است.

 وی دو برنامه بزرگ را سرلوحه کار خود قرار داد. نخستین مورد جذب حداکثری منابع قرض‌الحسنه برای خدمات بیشتر به مردم و آحاد جامعه است. موضوع دیگر نیز بحث ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه در کشور است.

 از سال گذشته تا کنون چندین برنامه را اجرا کردیم و یکی از برنامه‌هایی که در صدد اجرای آن هستیم، جشنواره ملی فرهنگی و هنری قرض‌الحسنه کشور با نام مهر ایران است. انتظار می‌رود در پایان این جشنواره یک باشگاه هنرمندان و اصحاب رسانه در حوزه قرض‌الحسنه راه‌اندازی کنیم تا تعاملات با این عزیزان ادامه یابد.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.