تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 مرداد 1401 - 21:55 - چهارشنبه 10 اوت 2022 - 21:55

دهدشت شهری کوچک با ترافیک بزرگ؛

آقایان کمی به فکر اعصاب و روان مردم باشید

آقایان کمی به فکر اعصاب و روان مردم باشید
این روزها عصر وقتی به هر دلیلی وارد خیابان های دهدشت شوید با ترافیک سنگینی مواجه میشوید در حد شهرهای بزرگ ایران، انگاری برای کسی هم مهم نیست اینجا مردم علی رغم تمام مشکلات و دغذعه های اعصاب و روانی آسیب دیده دارند که دیگر ظرفیت چالش ترافیک این چنینی ندارند. 

“صبح خرد”؛  این روزها عصر وقتی به هر دلیلی وارد خیابان های دهدشت شوید با ترافیک سنگینی مواجه میشوید در حد شهرهای بزرگ ایران، انگاری برای کسی هم مهم نیست اینجا مردم علی رغم تمام مشکلات و دغذعه های اعصاب و روانی آسیب دیده دارند که دیگر ظرفیت چالش ترافیک این چنینی ندارند. 

کافی است در برخی چهار راه های معروف دهدشت مثل بیمارستان یا ازادگان یا بانک ملی چهار راننده از چهار طرف قصد حرکت داشته باشند چنان خودروها بهم پیچیده انگار کلاف سردرگم و کسی حاضر نیست ذره ای کوتاه امده الا اینکه خواهشی و التماسی گره را موقتا باز کند. 

نکته جالب اینکه در برخی چهار راه ها سربازی حضوری دارد که نه کسی به حرفش گوش می کند و نه ابزاری برای ایجاد ممنوعیت یا توقف دارد و گاها حتی مورد اهانت قرار می گیرد. 

داد و بیداد و سر وصدای رانندگان در کنار بوق ممتد خودروها اعصابی برای مردم نمی گذارند و معلوم نیست این وسط اگر خودرو امدادی یا اورژانس با بیماری قرار بر عبور کند باید چه اتفاقی ببفتد و شاید خدا نمی خواهد اتفاقی بیفتد. 

مسئولیت چراغ راهنما چهار راه های شهر با کیست و یا مسئولیت راهنمایی و رانندگی در ایجاد این ترافیک چگونه است نمیدانیم اما میدانیم که چنین شرایطی حق مردمی نیست که خود درگیر انواع مشکلات هستند. 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سالو پنجشنبه , 20 مرداد 1401 - 3:38 - پنجشنبه , 11 اوت 2022 - 3:38

درود بر ادریس و نکته سنجیش