تاریخ انتشار : یکشنبه 30 مرداد 1401 - 13:01 - یکشنبه 21 اوت 2022 - 13:01

یک جلسه، یک توئیت و یک خبر تلخ برای کهگیلویه؛

آیا فرایند احداث سد آبریز متوقف شد!؟

آیا فرایند احداث سد آبریز متوقف شد!؟
انگونه که برخی منابع میگویند؛ فرایند بررسی احداث سد آبریز (مارون دو) در کهگیلویه که مطالبه جدی مردم و مسئولان بوده متوقف شد.

به گزارش“صبح خرد”، مختصر صحبت سید محمد موحد نماینده کهگیلویه در مورد سد آبریز در دیدار با محرابیان وزیر نیرو و همزمانی درج اخباری از استان خوزستان پیرامون توقف یا کنسل شدن احداث سد آبریز موجب ایجاد نگرانی در میان مردم کهگیلویه و مطالبه گران سد مارون دو شد. 

گفته میشود علی رغم تلاش و رایزنی های جدی نماینده کهگیلویه و استاندار اما به دلیل وجود موانع شدید در سطح منطقه وکشور فرایند احداث سد ابریز کنسل یا دست کم به سختی پیش میرود. 

از دفتر نماینده کهگیلویه و استانداری استان تا این لحظه خبری دقیق در این مورد مخابره نشده ولی همین اندک صحبت نماینده کهگیلویه در همین مورد در دیدار با وزیر نیرو منجر به واکنش های در سطح استان و شهرستان شد. 

صیاد خردمند از مطالبه گرام و کنشگران اجتماعی در توئیتی کوتاه خبر از کنسل شدن احداث سد آبریز داد. 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.