تاریخ انتشار : چهارشنبه 4 آبان 1401 - 20:41

با حضور مدیرکل سیاسی و فرماندار کهگیلویه و بدون حضور امام جمعه صورت گرفت

انتصاب از زاویه ی تفکر اصلاح طلبی/پشت‌پرده‌ی تغییر بخشداری دیشموک چه هست؟/آیا استاندار برای این انتصاب از جایی تحت فشار بود؟/بخشدار سابق و دولت اصلاحات: بخشدار جدید همفکر من است/مدیرکل سیاسی استانداری: بخشدار جدید با دولت هماهنگ است!+جزئیات

انتصاب از زاویه ی تفکر اصلاح طلبی/پشت‌پرده‌ی تغییر بخشداری دیشموک چه هست؟/آیا استاندار برای این انتصاب از جایی تحت فشار بود؟/بخشدار سابق و دولت اصلاحات: بخشدار جدید همفکر من است/مدیرکل سیاسی استانداری: بخشدار جدید با دولت هماهنگ است!+جزئیات
حبیبی که بخشدار دولت اصلاحات بوده و قریب۵سال در دیشموک به مردم خدمت کرده، تصریح کرد: جناب نوروزی نیا از دوستان صمیمی من و از همفکران من هستند،من رفتم و همفکرم آمد و بخشداری را برعهده گرفت و هر جا نیاز باشد کمک می کنم.

به گزارش“صبح خرد”، مراسم تکریم معارفه بخشداران سابق و جدید دیشموک در شرایطی برگزار شد، که طیف اصولگرا از این انتصاب ناراضی هستند.

پس از کش و قوس های فراوان و بعد از اینکه گزینه های مختلفی و متعددی برای منصب عالی سیاسی دولت در دیشموک به استاندار معرفی شد، بالاخره یک نیروی اصلاح طلب توانست رضایت استاندار و مسوولان شهرستانی و استانی را کسب کند.

علیرضا نوروزی از آموزش و پرورش از جوانان دیشموک به عنوان بخشدار دیشموک منصوب و معرفی شده است.

حالا اینکه پشت پرده تغییر با زاویه ی فکری اصلاح طلبی در دیشموک چه کسی، یا گروهی هستند،جای خود دارد و باید دید واکنش جریانات مختلف سیاسی چه واکنشی نشان می دهند.

یکی از نکات مورد توجه عدم حضور امام جمعه در این مراسم بود که باید دید علت عدم این حضور چه بوده است؟!.

صفا حبیبی بخشدار سابق دیشموک در این مراسم اظهار کرد: افتخار میکنم که به مردم دیشموک خدمت کردم،در نظامی هستیم که به واسطه هر صندلی مسئولیت، چند شهید دادیم و باید خدمت به این مردم را در اولویت کاری خود قرار دهیم.

حبیبی افزود: افتخار میکنم در دولتی مسئولیت گرفتم که با وجود تحریم های سنگین کارهای بزرگی انجام دهیم‌ و اگر کاری انجام شد به واسطه نظام جمهوری اسلامی است و باید این خدمات بیان شود.

حبیبی که بخشدار سابق دیشموک که قریب۵سال در دیشموک به مردم خدمت کرده تصریح کرد: جناب نوروزی نیا از دوستان صمیمی من و از همفکران من هستند،من رفتم و همفکرم آمد و بخشداری را برعهده گرفت و هر جا نیاز باشد کمک می کنم.

مدیرکل سیاسی و انتخاباتی استانداری گفت: شهادت میدهم که موسوی از فرمانداران،خوشنام،پاک طینت،پاکدست،دلسوز خدوم و از همه مهم تر شایسته و پرتجربه است که در حال خدمت به مردم کهگیلویه است.

وی گفت : همانطوری که فرماندار عزیز گفتند آقای نوروزی بخشدار جدید دیشموک از نیروهای هماهنگ با دولت هستند.

حسینی خواه بیان کرد: آقای استاندار و مجموعه کسانیکه در انتصاب و انتخاب نوروزی خوب دخیل بودند ، والله قسم بی گدار به آب نمی زدند، شاید مخالفان و موافقانی دارند قطعاً همینطور هست و حتماً حکمت هایی برای انتخاب وی در نظر گرفتند که وی را منصوب کردند.

وی گفت: هر چه داریم از شهداست، آنها در دفترچه خاطرات خود یک کلمه را یادواری کردند، خدمت به مردم.

حسینی خواه بیان کرد: کلید و شاه کلید رسیدن به لقاءالله و پناه در ذات اقدس الهی و رسیدن به اعلی علیین و رسیدن به جمعی که در آنجا روشن روانان پاک و سفید پوشان افلاک پروانه وار به دور ارش باعظمت پروردگار می چرخند و در این چرخش می سوزند و در ذات اقدس الهی ؛ فانی میشوند،خدمت به مردم است.

فرماندار کهگیلویه گفت: نوروزی متعلق به این متطقه هست و یقیناً باید تلاش کنند و سرکشی به روستاها را در برنامه کاری داشته باشند، با مردم ازتباط و تعامل داشته باشند و حتماً با انگیزه خوبی شروع خواهند کرد.

لازم بذکر است طی حکمی از سوی استاندار کهگیلویه و بویراحمد،علیرضا نوروزی خوب به عنوان بخشدار دیشموک شهرستان کهگیلویه منصوب شد.
مراسم تودیع و معارفه با حضور مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری ،فرماندار شهرستان کهگیلویه و جمعی از مسولان شهرستانی و بخش دیشموک برگزار شد.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دلسوز مردم دیشموک یکشنبه , 8 آبان 1401 - 8:27

با سلام: آقای نوروزی از بچه های بومی منطقه ،دلسوز ،پاک ، درد کشیده منطقه است.انتصاب ایشان بجاست و باید از بچه های منطقه استفاده شود
تو را خدا زاویه ماویه را ول کنید . دلتان بحال مردم بی صاحب بخش دیشموک بسوزد .این ریاست ها رفتنی هست.آنچه به جای میماند این است که ما چه کردیم . ایشان در تمام لحظات زندگی اش تا الان دغدغه مند دیشموک بوده انشاله الان که مسولیت گرفته دغدغه اش دوچندان شود تا دیدگاه های که جهت برون رفت دیشموک در تمام فضاها وجلسات داشته اند انشاله دست یافتنی شود . از نگارنده خبر و سایر خبر نگار ان محتر تقاضای عاجزانه دارم که کمک کنند و مشکلات دیشموک را در تمام جوانب اطلاع رسانی کنند شاید از گذز زمان قسمتی یا بخشی از مشکلات در پیگری خبر شماها مرتفع شود . به امید آبادانی ایران عزیز و اقتدار ایران وایرانی و مرتفع شدن مشکلات بخش وشهر دیشموک .

رفتن به نوار ابزار