تاریخ انتشار : پنجشنبه 24 آذر 1401 - 22:41

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خبر داد؛

اولین دوره مسابقات کشوری آزاد مهارت آشپز های سنتی برگزار می شود

اولین دوره مسابقات کشوری آزاد مهارت آشپز های سنتی برگزار می شود
اولین  مسابقه آزاد مهارت آشپز غذا های سنتی در یاسوج برگزار می شود.

به گزارش”صبح خرد “ مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان از برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری آزاد مهارت آشپز غذا های سنتی در یاسوج خبر داد.

سید نورالله هدایت در خصوص برگزاری این دوره از مسابقات بیان
داشت: در دنیای امروز مردم به خوردن غذاهای مختلف و متنوع اهمیت زیادی می دهند و در هر کشوری مردم دوست دارند با فرهنگ غذایی کشورهای دیگر آشناشده و غذاهای آنها را امتحان کنند.

وی با بیان اینکه شغل آشپزی از شغل پرطرفدار دنیای امروز است، اظهار
داشت : آشپزی هنر تبدیل مواد خام به انواع غذاهای خوشمزه و مطبوع است و
آشپز فردی است که این هنر را به خوبی دارا می باشد و برای موفق شدن در
این کار، آشپز باید علاقه فراوانی به غذا و آشپزی داشته و سرعت عمل خوبی
در آن داشته باشد.
مدیرکل آموز فنی و حرفه ای استان گفت: با توجه به رواج بیش از اندازه
مصرف فست فودها در بین خانواده ها و افراد جامعه که در نتیجه استفاده
زیاد از این غذاهای پرکالری و پرچرب و عدم تعادل بین انرژی دریافتی و
مصرفی، احتمال ابتلای افراد به چاقی، دیابت و بیماریهای قلبی متعاقب آن
را افزایش می دهد و از آنجا که یکی از اصلی ترین مزایای غذای  سنتی
ایرانی، سالم  و مغذی بودن  به دلیل استفاده از مواد اولیه با کیفیت و
بهداشتی است، به همین منظور این استان در نظر دارد جهت ترویج و معرفی
غذاهای سالم و پرکالری ، در آذر ماه سال ۱۴۰۱ مسابقات آزاد آشپز غذاهای
سنتی را با حمایت کانون انجمنهای صنفی و کارفرمایی آموزشگاههای آزاد
استان برگزار نماید.
هدایت با اشاره به اهمیت این مسابقات در توسعه و ترویج مهارت آموزی بیان
کرد: مسابقات آزاد مهارت با اتکا بر دانش و تجربیات ارزشمند چندین ساله
این سازمان در برگزاری مسابقات و با حمایت و همکاری بخش خصوصی، صنایع،
اصناف، اتحادیه ها و بنگاه های آموزشی، برنامه ریزی و به مرحله اجرا در می
آید و اولین دوره مسابقات آشپز سنتی در استان با همکاری کانون انجمن های
صنفی آموزشگاه های آزاد، آموزشگاه تخصصی و هلتداری نامیکاران و مجتمع
غذایی و آکادامی دا برگزار می شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان هدف از برگزاری این مسابقات را ترویج وارتقاء فرهنگ مهارت آموزی، تقویت روحیه تعاون دانست و تاکید کرد:
شناسایی و معرفی افراد ماهر و نخبه  در این حرفه به صنایع و بنگاه‌های
اقتصادی، ایجاد بستر مناسب به منظور برگزاری رقابت سالم و هدفمند برای
رقابت نظام مند در میان صاحبان مهارت و صنعتگران را فراهم می سازد.

سید نورالله هدایت با بیان اینکه کلیه افراد دارای مهارت و صاحبان مشاغل،
اتحادیه و اصناف مرتبط به صنایع غذایی می توانند در این مسابقه شرکت
نمایند، گفت: علاقمندان به این حرفه می‌توانند در این رویداد مهارتی شرکت نمایند و از جوایز نفیسی که در پایان این رویداد مهارت محور برای نفرات برتر در نظر گرفته شده است برخوردار شوند.

شایان ذکر است، افراد متقاضی می توانند با مراجعه به مراکز آموزش فنی و
حرفه ای مستقر در سطح شهرستان های استان و یا ارسال مدارک به لینک:
https://splus.ir/joingroup/AEvxmyhcWOL6TSB2WhZR2g   پیام رسان  سروش
ثبت نام نمایند.

خبرنگار: صدیقه محمدی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.