تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 اسفند 1401 - 16:48

بلاتکلیفی مدیریتی در اداره منابع طبیعی چرام ادامه دارد؛

دو سال و ۳سرپرست /ابرسیاه سیاسیون در آسمان منابع طبیعی شهرستان چرام

دو سال و ۳سرپرست /ابرسیاه سیاسیون در آسمان  منابع طبیعی شهرستان چرام
طی 2سال گذشته تاکنون این اداره با 3سرپرست اداره شده که همین عدم ثبات مدیریتی باعث خلا هایی می شود که عده ای فرصت را غنیمت شمرده و در سکوت به منابع ملی و حتی زمین های ملکی و عرفی بقیه مردم دست درازی و با پرونده سازی درصدد تصرف اراضی بیایند که این خود باعث اختلافات قومی و محلی می شود.

به گزارش“صبح خرد” از چرام ؛اداره منابع طبیعی و آبخیزداری یکی از ادارات مهم هر شهرستان می باشد که به لحاظ حفاظت از منابع ملی و جلوگیری از دست درازی به طبیعت و تخلفات و همچنین صدور استعلام ها جهت کسب و کار و رونق تولید می شود که اگر مدیریت درستی انجام نشود و پای سیاسیون و نمایندگان مجلس به انتصابات مدیریتی این اداره مهم باز شود معلوم نیست چه بر سر منابع طبیعی و انفال می رود.

در شهرستان چرام به لحاظ دارا بودن دو اقلیم گرمسیری و سردسیری با فاصله بسیار کم از هم و گونه های متفاوت گیاهی و رودخانه هار و مراتع و معادون این اداره در خط مقدم حفاظت از بیت المال می باشد.

اما طی ۲سال گذشته تاکنون این اداره با ۳سرپرست اداره شده که همین عدم ثبات مدیریتی باعث خلا هایی می شود که عده ای فرصت را غنیمت شمرده و در سکوت به منابع ملی و حتی زمین های ملکی و عرفی بقیه مردم دست درازی و با پرونده سازی درصدد تصرف اراضی بیایند که این خود باعث اختلافات قومی و محلی می شود.

در خلا مدیریتی و عدم ثبات در هر دستگاهی و بویژه منابع طبیعی و آبخیزداری تخلفات بالا می رود و دخالت سیاسیون و یقه سفیدها باعث ضربه به پیکره منابع طبیعی می شود.

در دولت رئیسی که بحران مدیریتی و انتصاب مدیران ضعیف باعث نارضایتی مردم و حتی کارکنان دستگاه ها شده ؛انتظار می رود دستگاه های نظارتی چتر نظارتی خود را گسترده تر کنند و با حساسیت بیشتر نسبت به پایان بلاتکلیفی مدیریتی در اداره منابع طبیعی چرام اقدام کنند.

بعداز پایان دوران مدیریتی پیوسته گر در چرام و اعلام سرپرستی “عبدل نسب” در اداره منابع طبیعی چرام وی با توجه به سوابق خود در این اداره و آگاهی و قاطعیت باعث نظام مندی امور شد اما اجرای قانون بعضی از سیاسیون و حضرات را برنتافت تا اینکه بعداز ۶مدیریت قانونمند عبدل نسب وی از این اداره خداحافظی کرد که بعداز آن صادق پورمند از نیروهای جوان این اداره از ۳۰فروردین ماه ۱۴۰۰به عنوان سرپرست این اداره تا دیماه ۱۴۰۱خدمت کرد اما انتصاب وی و صدور حکم مدیریتی پورمند معلوم نشد چرا صادر نشد و مجددا حبیب الله پیوسته گر مدیر منابع طبیعی کهگیلویه با حکم جاوید بخت مدیرکل منابع طبیعی استان به حفظ سمت به عنوان سرپرست اداره منابع طبیعی چرام معرفی شد.

ولی با بازنشستگی پیوسته گر در اسفندماه ۱۴۰۱ وی هم به صورت اتوماتیک از سرپرستی منابع طبیعی چرام کنار رفت تا باز هم بلاتکلیفی در این اداره مهم بوجود بیاید.

اما به نظر می رسد ابرسیاه سیاست بر منابع طبیعی چرام سایه انداخته است و امیدی به بهبود اوضاع نیست.

این در حالی است که حجت الاسلام اژه ای رئیس قوه قضاییه امروز ۱۰اسفندماه ۱۴۰۱در نشست شورای حفظ حقوق بیت المال تاکید کرد که وقتی مسئولان تخلف می کنند نمی توان به مردم ایراد گرفت و مردم می گویند اگر کاری که ما انجام داده این خلاف است چرا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

طبیعت دوست چهارشنبه , 10 اسفند 1401 - 19:03

قحط رجال هست

لاله دوشنبه , 18 اردیبهشت 1402 - 22:49

اقای پورمند فرد بسیار توانمندوباسوادی هست

رفتن به نوار ابزار