تاریخ انتشار : جمعه ۱۱ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۷

غلامرضا تاجگردون؛

مانعی برای حضور در انتخابات نمی بینم

مانعی برای حضور در انتخابات نمی بینم
غلامرضا تاجگردون نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی و از چهره های همواره اثرگذار انتخابات شرایط ورود خود به انتخابات مجلس شورای اسلامی را تشریح کرد.

“صبح خرد”، غلامرضا تاج گردون نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی ورئیس کمیسیون برنامه وبودجه دوره نهم ودهم در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالات اينكه نظرتان در مورد انتخابات پيش روي مجلس در حوزه گچساران و باشت چيست و آيا در انتخابات شركت ميكنيد،گفت :سال نو بر تمام هم استانی های عزیز تبریک عرض میکنم سالی پربرکت را برای تمامی ملت ایران آرزومندم

ابتدا اميدوارم سال پيش رو سال خوبي براي ملت ايران باشد و مردم با اميدواري بتوانند در آخرين ماه سال ١٤٠٢ به پاي صندوق هاي راي بروند و در سرنوشت خودشان مشاركت واقعي داشته باشند.
نكته دوم؛ اينكه امام راحل ميفرمودند :مردم بايد اصلح را انتخاب كنند.
شرط انتخاب اصلح وجود افراد متعدد صالح است كه مردم بتوانند در بين افراد صالح فرد اصلح را انتخاب كنند.
فرد صالح براي مجلس ويژگيهايي دارد كه فكر ميكنم مردم بهتر از هر كسي تشخيص دهند ،چه كسي براي اين امر مناسبتر است و البته به شرط وجود افراد صالح و نه اينكه مردم بخواهند از بين بدها بهترين را انتخاب كنند.

غلامرضا تاج گردون در پاسخ به این سوال که در انتخابات شركت ميكند يا نه ؟ گفت: اول اينكه تا اسفند ماه چرخ گردون هزار چرخ ميزند تا ببينيم سرنوشت روزگار چه خواهد از ما دوم اينكه مانعي براي عدم حضورم نميبينم و مراجع ذيربط هم حداقل در چهار انتخابات گذشته من را تاييد كردند و فكر ميكنم در اين سه سال گذشته هم اتفاق خاصي نيفتاده باشد كه بخواهد مانع از ورودم باشد.

سوم ملاك مهم براي ورودم به صحنه اول اينكه اگر فرد قوي بيايد كه ميتواند بهتر از من خدمت به مردم و وطن كند كه در اين صورت حضورم جايز نيست ؛ اگر چه انسان هاي شريفي از فرزندان خوب منطقه تاكنون اعلام آمادگي كردند كه بتوانند خدمتگزار مردم باشند كه هر كدام ويژگيهاي مثبتي دارند.

ولي آنچه كه مشخص است عليرغم تلاش هاي صورت گرفته شده صحنه خدمت تغيير ميكند و يا بهتر بگويم بايد براي خدمت بهتر ، تغيير كند.

دوم اينكه مهمتر اين است كه احساس كنم مردم طالب حضورم هستند و بايد كسي بيايد و بار بر زمين مانده را جمع و جور كند و اون فرد من باشم .

در انتها اميدوارم فارغ از چپ و راست عقلا متوجه شده باشند سرنوشت مردم و زندگيشان محل بازي چپ و راست نيست خردمندانه و منصفانه آينده فرزندان و ميهن و مردم را ببينيم…

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار