تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 مرداد 1402 - 18:55 - پنجشنبه 17 اوت 2023 - 18:55

فرماندار کهگیلویه مطرح کرد،

بیشتر پروژ‌ها در این دولت جان دوباره گرفتند و روند مطلوبی دارند

بیشتر پروژ‌ها در این دولت جان دوباره گرفتند و روند مطلوبی دارند
فرماندار شهرستان کهگیلویه، وجود رسانه‌های آزاد را نشانه رشد یک جامعه عنوان و تصریح کرد: رسانه‌های ما امروز نباید در میدان دشمن بازی کنند، بلکه اعتماد به نفس را بالا ببرند و نقاط ضعف و برجسته را سرپوش نگذارند

به گزارش صبح خرد،سید عبدالعزیز موسوی در نشست خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار در سالن کنفرانس فرمانداری کهگیلویه اظهار کرد: از نقد منصفانه، اطلاع‌رسانی واقعی و شفاف به عنوان وظایف رسانه‌ها نام برد و آزادی قلم، حق مسلم مردم و رسانه‌ها است.

موسوی با توجه به این‌که در سال انتخابات هستیم گفت: انتخابات مظهر مردم‌سالاری دینی است و بر اساس باورهای دینی و توصیه‌های امام انقلاب، وظیفه داریم از این مسئله به عنوان یک امانت‌دار خوب محافظت و صیانت کنیم.
فرماندار شهرستان کهگیلویه افزود: تمام تلاش ما این است انتخاباتی پرشور، رقابتی و با شکوه و مشارکت بالا برگزار کنیم.
وی در ادامه صحبت‌های خود به بررسی اقدامات دولت سیزدهم طی یکی دوسال اخیر پرداخت و خاطرنشان کرد: بیشتر پروژ‌ها در این دولت جان دوباره گرفتند و روند مطلوبی دارند.
سید عبدالعزیز موسوی در ادامه افزود: طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان فعال بوده و کهگیلویه در این مهم پیشرو است.
وی ابراز داشت: بالغ بر ۹ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در شهرستان داشتیم و افزون بر ۳ هزار پرونده تشکیل شده که از این تعداد یکهزار و ۱۰ واحد زمین تحویل و زیر ساخت‌ها نیز آماده است.
وی به فضای انتخاباتی پیش رو اشاره و خاطر نشان کرد: بر اساس راهبردهای رهبر معظم انقلاب، تلاش خواهیم کرد انتخاباتی سالم و بدون دغدغه برگزار کنیم.
فرماندار کهگیلویه توسعه و رشد برنامه‌های فرهنگی و مذهبی شهرستان را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: تمامی مسائل فرهنگی شهرستان را پیگیری می‌کنیم.
موسوی تخصیص اعتبارات استانی را رضایت بخش دانست و تاکید کرد: برخی از پروژه‌ها تخصیص ۶۵ درصد و حتی تا تخصیص ۱۰۰ درصدی را داشتند.
موسوی یکی از اقدامات دولت را حمایت از زیر ساخت‌های ورزشی عنوان کرد و گفت: در طی دو سال گذشته ۱٠ مورد احداث چمن ورزشی داشتیم و چمن مصنوعی قلعه رئیسی تا پایان سال جاری افتتاح خواهد شد.
وی بیان کرد: ۱۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر برای پروژه آب دشت غربی اختصاص داده شد.
موسوی مخزن بزرگ ذخیره آب شهر دهدشت با ظرفیت ۲۰ هزار متر مکعب را یکی از بزرگترین مخزن‌های های ذخیره آب در جنوب کشور دانست و گفت: این پروژه از پیشرفت ۲۰ درصدی به ۱۰۰ درصد رسیده که توانایی تأمین آب شهر دهدشت تا ۷۲ ساعت را دارد.
فرماندار کهگیلویه همچنین تخصیص اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی برای آب چهار شهر، بهسازی و آسفالت جاده‌های بخش مرکزی و تعویض بخشی از شبکه انشعاب آب شهر دهدشت را از دیگر اقدامات محقق شده دانست.
در پایان این نشست از خبرنگاران شهرستان کهگیلویه تجلیل شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.