تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۲

با هدف ارائه گزارش به رئیس شواری آموزش و پرورش;

مجید مرادی

دیدار مدیر و معاونان آموزش و پرورش لنده با فرماندار/+تصاویر

دیدار مدیر و معاونان آموزش و پرورش لنده با فرماندار/+تصاویر
رییس شورای آموزش و پرورش لنده گفت؛ توجه ویژه به آموزش و پرورش و زیر ساخت های فرهنگی از اولویت های دولت چهاردهم است.

مدیر آموزش و پرورش  شهرستان لنده به همراه جمعی از معاونین و کارشناسان این اداره  با حضور در فرمانداری با دکتر تقوی نژاد فرماندار جدید شهرستان دیدار و  ضمن تبریک انتصاب ایشان گزارشی از وضعیت آموزش و پرورش ارائه دادند.

به گزارش“صبح خرد” از لنده؛ عبدالرحیم آهنين جان روند آموزشی، پشتیبانی و پرورشی را در شهرستان رو به رشد دانست و اظهار داشت اقدامات بسیاری در ابعاد مختلف در شهرستان لنده انجام گرفت .

ایشان با ارایه گزارشی کامل، وضعیت آموزش و پرورش را در زمینه های مختلف علمی، آموزشي، پرورشی، فضای فیزیکی و امکاناتی برای رئیس شورای آموزش و پرورش تشریح کرد.

در ادامه فرماندار لنده با اشاره به اهمیت آموزش وپرورش اظهار داشت؛ توجه ویژه به آموزش و پرورش و زیر ساخت های فرهنگی از اولویت های دولت است ولذا با تمام توان برای تقویت زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و آموزشی گام بر می دارد.

دکتر تقوی نژاد ضمن تشکر از زحمات مجموعه ی آموزش و پرورش و فرهنگیان بیان داشت؛ تلاش خواهیم کرد نیازمندیهای  آموزش و پرورش شهرستان به صورت ویژه در سطح استان پیگیری شود.

وی آموزش و پرورش را دستگاهی موثر و کلیدی دانست و گفت این مجموعه  زیربنای توسعه اجتماعی و اقتصادی جامعه است و نقش ارزنده ای در ارتقای سطح اجتماعی و فرهنگ پذیری ارکان مختلف جامعه دارد.

فرماندار شورای آموزش و پرورش را از جمله مهمترین شورا ها در شهرستان دانست و گفت، مصوبات این شورا با دقت و حساسیت تا رسیدن به نتیجه مطلوب پیگیری خواهد شد.

وی اشاره ای به وضعیت تجهیزات و نیازمندیهای این اداره داشت و گفت: در دیدار با مدیر کل آموزش و پرورش و مدیر کل نوسازی مدارس و ارتباط گیری با خیرین  همه تلاش خود را برای رفع مشکلات به کار خواهیم بست.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار