تاریخ انتشار : جمعه 30 اردیبهشت 1401 - 12:52 - جمعه 20 مه 2022 - 12:52

صادق شیخی‌ در یادداشتی انتقادی

دگرگونی محتوایی رسانه ها و نادیده گرفتن گزارشات تاثیرگذار/گفتار مدیران سرتیتر سایت های چرامی

دگرگونی محتوایی رسانه ها و نادیده گرفتن گزارشات تاثیرگذار/گفتار مدیران سرتیتر سایت های چرامی
چرام،یکی از این شهرستانهاست که باوجود دارابودن منابع طبیعی و همچنین پتانسیل های مختلف در جهت توسعه و رشد اقتصادی و گردشگری،فعالیت های رسانه ای کمتر دیده میشود. بارها شاهد اخبار روزانه معمولی و بی ارزش و گزارشات کمتر دیده شده توسط رسانه های این شهرستان هستیم که متاسفانه از مسیر اصلی خود فاصله گرفته اند.

دگرگونی محتوایی رسانه ها و نادیده گرفتن گزارشات تاثیرگذار در رسانه های چرام

به گزارش“صبح خرد”؛ صادق شیخی‌ فعال رسانه ای چرام نوشت ؛ از مهمتــرین ابزارهای امروزی دانایی، رسانــــه ها هســتند. رسانه ، “هر نوع واسطـــه یا مجـــاری انتقـــال پیام اســـت  که از طریق فرستنـــده اعمال می شود .

” همچنیــــن رسانه گاهـــی کانال نیز نامیده می شود . ” رسانه حامل یا واســط پیام است . زندگی در دنیای امروز بدون رسانه قابل تصور نیست.

لذا نمی توان نقش رسانه های جمعی و خصوصاً رادیو، تلویزیون و اینترنت را درزندگی امروزی نادیده گرفت، بلکه باید به دنبال فرهنگ سازی بود.

رسانه‌ ها به عنوان حاملان و منتقل‌کنندگان پیام، می‌توانند در ساخت فرهنگ عمومی، باورها و افکار عمومی موثر باشند.

رﺳﺎﻧﻪ ﻫﺎ در ﺣﻮزهﻫﺎی ﮔﻮﻧﺎﮔﻮن زﻧﺪگی ﻧﻘﺶ اﺳﺎسی دارﻧﺪ.

زﻧـﺪگی ﺑـﺪون رﺳـﺎﻧﻪ در دﻧﻴﺎي اﻣﺮوز قطعا  ًﻣﺘﺼﻮر ﻧﻴﺴﺖ.زﻳﺮا اﻓﺮاد ﺟﺎﻣﻌﻪ در ﺟﻬﺎن در ﺣـﺎل ﮔـﺬار، ﺑﺮ اﺳـﺎس ﺧـﻂ ﻣشی رﺳﺎﻧﻪﻫﺎ ﺣﺮﻛﺖ میﻛﻨﻨﺪ.

این قشر از جامعه ﺑﺎ ﻋﻤﻠﻜﺮدﺷﺎن میﻛﻮﺷﻨﺪ رﻓﺘـﺎر ﺻﺎﺣﺒﺎﻧﺸـﺎن را در اﻓـﺮاد ﺟﺎﻣﻌﻪ رواج دﻫﻨﺪ و ﻣﺴﺎﺋﻞ اﺟﺘﻤﺎعی ﻣﻄﻠﻮﺑﺸﺎن را در ﻣﺨﺎﻃﺒﺎﻧﺸﺎن ﻣﺘﺤﻮل ﻛﻨﻨﺪ.

این درحالیست که یکی از مهم‌ترین فرصت‌هایی که در راستای چشم‌انداز توسعه قابل‌طرح است اولویت‌گذاری رسانه‌هاست.

جالب است بدانید امروزه جامعه‌ای توسعه‌یافته محسوب می‌شود که با قدرت جادویی هنر و رسانه در کنار توسعه اقتصادی، آگاهی‌های متنوع و ضروری مردم را بالا ببرد که سواد رسانه یکی از این آگاهی‌هاست.

با وجود اهمیت نقش رسانه ها در توسعه اقتصادی تاکنون به نقش رسانه ها در توسعه یا چگونگی بهره مندی از رسانه ها برای توسعه اقتصادی توجه کافی نشده است.

بنابراین بررسی رسانه ها در توسعه اقتصادی، نه تنها به تدوین راهبردها در مدیریت رسانه ها برای پیشرفت کشور کمک مهمی میکند، بلکه از سوی دیگر، مسئولین کشور را نیز با جایگاه رسانه ها در برنامه ریزی های کلان و اجرای موفق آنها واقف می سازد.

حال جای یک سوال مهم بسیار پررنگ است که باتوجه به موارد مذکور و همچنین قدرت و نقش رسانه ها در تاثیرگذاری های مختلف جامعه،شاهد کم کاری و کم توجهی رسانه ها به مشکلات و معضلات شهرستان ها می باشیم.

چرام،یکی از این شهرستانهاست که باوجود دارابودن منابع طبیعی و همچنین پتانسیل های مختلف در جهت توسعه و رشد اقتصادی و گردشگری،فعالیت های رسانه ای کمتر دیده میشود.

بارها شاهد اخبار روزانه معمولی و بی ارزش و گزارشات کمتر دیده شده توسط رسانه های این شهرستان هستیم که متاسفانه از مسیر اصلی خود فاصله گرفته اند.

بنابراین باید نگریست که دلایل این فعالیت کم رسانه ها به چه برمیگردد درصورتی که نمیشود قدرت و نقش آنها را نادیده گرفت.

امیدواریم که با افزایش این نقش، چرام از بن بست و دگرگونی محتوایی رسانه بیرون آمده و بار دیگر جایگاه اصلی رسانه در این شهرستان ایجاد شود

انتهای پیام/صادق شیخی_فعال رسانه

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.