راه های برون رفت از شرایط فعلی کشور در یادداشت "کمال الدین پیر موذن"؛
حذف بارگذاری های جدید سیاستهای غلط افراطیگری و انتصاب مدیران و تصمیم گیرندگان باکفایت

“صبح خرد” / برای برون رفت از وضعیت آشفته فعلی باید به دنبال علتها رفت و اگر ریشهها شناخته شود راه حلها هم معلوم میگردد.
١- متاسفانه منحصر کردن اداره کشور به اندیشه افراطیگری و حذف همه دیدگاههای دیگر محیط را بر یکه تازی تفکرات گذشتهنگر فراهم کرده است به طوری که اغلب نهادهای حکمرانی در اختیار صاحبان اندیشهای قرار گرفته که میخواهند تفکر غیر پویای خود را بر جامعه و دیگران تحمیل کنند.
٢-حاکمیت تفکر غیر پویا موجب روی کار آمدن مدیران و سیاستگذارانی شده است که توان حل مشکلات اقتصادی جامعه از جمله مشکلات اجتماعی و اقتصادی را ندارد. برخورد فیزیکی با موضوعات فرهنگی مانند حجاب و اجرای سیاستهای آزمایش و خطا در موضوعات اقتصادی و گماردن تصمیم گیرانی که با اقتصاد دنیا و ایران آشنا نیستند روز به روز بر وخامت اجتماعی و فرهنگی میافزاید که حاصل آن گسترش نومیدی و تقویت روحیه مهاجرت از کشور به ویژه توسط صاحبان اندیشه و سرمابه است.
٣- وقتی نارضایتیها انباشته شود در یک فرصت پیش آمده ( مانند جان باختن شادروان مهسا امینی در اثر بی تدبیری مدیران نالایق و مديران بحرانزا) صبر مردم را می دِرد و سراسر ایران را صحنه اعتراضات اقشار مختلف مخصوصا جوانانی میکند که بعد از انقلاب و بعد از پایان جنگ متولد شدهاند و تأمين حداقل نیازهای قانونی و مشروع خود را به دلیل اندیشه انحصارطلبی و ضعف مدیران، ناممکن میبینند. طبیعی است قدرتها و نیروهای مخالف ایران از فرصت سوء اسفاده میکنند و بر شعله آتش میدمند.
مسئولین کشور باید بدانند جمعیت هشتاد و چهار و نيم میلیونی ایرانِ ١۶۴٨٠٠٠ کیلومتر مربعی را نمیتوان با اندیشه افراطی تمامیت خواه جریان خاص جبهه ناپایدار پایداری اداره کرد بلکه ایران را با تکیه بر استفاده موثر از توانایی همه نیروهای انسانی و منابع درون کشور ( خود اتکایی نه خودکفایی) و برقرای ارتباط با دیگر کشورهای جهان در راستای تأمین منافع ملت ایران باید اداره کرد که اگر نادرستی و ناکافی بودن حکمرانی گذشته پذیرفته شود مسیر توسعه تسهیل میگردد.
برای حل ناآرامیهای فعلی بازنگری و اصلاح سیاستهای برخورد فیزیکی با موضوعات فرهنگی باید سريعاً کنار گذاشته شود و تنگی عرصه زندگی اجتماعی بر مردم از بین رود.
چرا عاقل كند كاري؟ كه باز آرد پشیمانی!
برچسب ها :کمال الدین پیر موذن، صبح خرد،اعتراضات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0