سرپرست آموزش وپرورش شهرستان باشت؛
آینده یافتنی نیست ، بلکه ساختنی است

به گزارش“صبح خرد” سرپرست آموزش وپرورش شهرستان باشت به مناسبت ۲۷ آذر ماه روز جهان عاری از خشونت وافراطی گری در جلسه ای که به همین مناسبت در آموزشگاه پروین اعتصامی شهر باشت برگزار گردید حضور یافتند.
محمد مرادپور ضمن تقدیر وتشکر از عوامل اجرایی وپرسنل آموزشگاه پروین اعتصامی از حضور باشکوه اولیای دانش آموزان در این جلسه ابراز خوشحالی کرد.
مرادپور گفت: امروز دیگر هیچکس تردید ندارد و نمیتواند منکر شود که جمهوری اسلامی ایران پیشتاز مبارزه با تروریستها در منطقه است و همه جا با خشونت و افراط و ترور مقابله میکند تا ندای رحمانی اسلام به گوش جهانیان برسد.
وی با اشاره به ۲۷ آذر مصادف با هجدهم دسامبر و روز تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران مبنی بر جهان عاری از خشونت و افراطیگری در مجمع عمومی ملل متحد، به عنوان “روز مبارزه با خشونت و افراطیگری” ادامه داد: خشونت را باید موضوعی مبهم تلقی کرد که برخلاف اجماع نظری در رد و انکار آن، در حیات اجتماعی انسان، گستره ای بسیار وسیع دارد، انسان ها طی سالیان طولانی از خشونت، آسیب دیده و متضرر شده اند، با این وجود بشر همواره خشونت را تحمل یا اعمال نکرده است.
ایشان گفتند همه روزه شاهد ارتکاب رفتارهای خشونت آمیز در سطح فردی و اجتماعی هستیم، افزایش نرخ قتل،خودکشی، ضرب و جرح و تجاوز، نزاع، گسترش جنگ ها و نزاع های داخلی، درگیری های قومی و مذهبی، همگی نشان دهنده این واقعیت است که سطح گرایش به خشونت همه روزه در حال افزایش و تغییر الگوست .
مرادپور بیان کرد؛ خانواده ، نخستین نهاد اجتماعی است که تأمین کننده ی نیازهای روانی و جسمانی افراد است . کودک از همان ابتدایی شیر خوارگی از محیط خانواده متأثر می شود و در بزرگسالی نیز این تأثیر پیچیدگی خاص خود را پیدا می کند . خانواده در رشد شخصیت فرزندان ، تحکیم ارتباط میان اعضای خود و اعتلای فرهنگ جامعه و … نقش و اهمیت بسزایی دارد . فرزند در خانه و در دامان والدین رشد می کند و آماده ی ورود به مرحله ی دیگری می شود . خانه و مدرسه به عنوان دو نهاد اصلی تعلیم و تربیت هر جامعه ای محسوب می شود .
وضعیت موجود هر جامعه ای نتیجه یادگیری دیروز افراد در خانه و مدرسه است و وضعیت فردای هر جامعه در نتیجه سرمایه گذاری هایی است که امروز روی دانایی افراد در خانه ، مدرسه و جامعه انجام می گیرد .
یک اصل مهم دانایی می گوید : آینده یافتنی نیست ، بلکه ساختنی است اگر به دنبال ساختن آینده جامعه هستی بین خانه و مدرسه پل ارتباطی و دانش افزایی بزن و اجازه بده این پل از جامعه بگذرد .
وی همچنین با توجه به آسیبهای اجتماعی به ویژه برای نوجوانان ودانش آموزان گفت ارتباط موثر والدین با مدرسه جهت پیگیری وضعیت درسی ورفتاری دانش آموزان باعث میشود که این آسیبها کمتر شده وفرزندان ما کمتر در معرض این خطرات قرار بگیرند.
محمد مرادپور در ادامه گفت؛ والدین نقش اساسی و اصلی در حفظ امنیت دانش آموزان در برابر آسیبها و تهدیدات فضای مجازی را برعهده دارند،براین اساس آنها باید سطح دانش و آگاهی خود را بالا ببرند و با آگاهیبخشی به فرزندان خود و همراهی آنها در این محیط، از آسیبهای این حوزه پیشگیری کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0