تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۶

گروه سیاسی-اجتماعی؛

“سید محمود فاطمی” گوهری که قدر ندانستیم و باید بدانیم

“سید محمود فاطمی” گوهری که قدر ندانستیم و باید بدانیم
زاده استان کهگیلویه وبویراحمد بوده و صاحب تجربه گرانسنگ ،به دید توسعه اهل عمل است و بسیار میداند ،تحصیلات نفت و گاز دارد و در همین حوزه فراوان تجربه اندوخته و انبوهی از شناخت و آگاهی از جغرافیای استان در گنجیه پر وسعت اطلاعات خود دارد ؛دکتر محمود فاطمی را میگویم ،همان که زاگرس باید به وجودش ببالد و استان کهگیلویه وبویراحمد به مانند نگینی در خود بشناسد.

دکتر “محمود فاطمی” گوهری که قدر ندانستیم و باید بدانیم…

“صبح خرد”؛ زاده استان کهگیلویه وبویراحمد بوده و صاحب تجربه گرانسنگ ،به دید توسعه اهل عمل است و بسیار میداند ،تحصیلات نفت و گاز دارد و در همین حوزه فراوان تجربه اندوخته و انبوهی از شناخت و آگاهی از جغرافیای استان در گنجیه پر وسعت اطلاعات خود دارد ؛دکتر محمود فاطمی را میگویم ،همان که زاگرس باید به وجودش ببالد و استان کهگیلویه وبویراحمد به مانند نگینی در خود بشناسد.

آگاهان علم و مدیریت به خوبی می دانند توسعه وقتی شکل میگرد و زمانی چرخ توسعه به حرکت می افتد که اساسی ترین و مهم ترین شاخص های توسعه حتما و بلا شک نمود و حضور داشته باشند و کیست که نداند نیروی انسانی کارامد ،صاحب تجربه و آکادمیک و آشنا به علم و توسعه از اولین مولفه های توسعه است و الحق اگر به دیده انصاف نگاه کنیم و عینک تعصب برداریم فاطمی از جمله افرادی است که برای شروع توسعه در استان به جد بدان نیازمندیم و صد افسوس که در انتخابات میان دوره ای مجلس قدر ندانستیم و باید با نگاهی نو و طرحی جدید بنیان و نقشه ابادانی استان را با حضور وی و امثال وی طرح بریزیم و طرحواره توسعه را با توجه و آگاهی کامل به وسیله اینان شکل دهیم.

به یقین ما زمانی به توسعه میرسیم و وقتی به پیشرفت که بدانیم عنان کار را باید به کسانی بدهیم که راه را می شناسند ،آگاهی کامل از مسیر دارند و میتوانند با ترسیم نقشه راه در جهت برون رفت استان از شرایط فعلی نقش آفرین باشند و قطعا مهندس فاطمی از پیش قراولان این مسیر است و در چکاد این مسیر سخت و دشوار ، اما ممکن به مانند کشتیبانی متبحر می توانند کشتی توسعه استان را به ساحل ارامش و اسایش برسانند.

هر چه بود بابد بپذیریم ما اساسا مردمی هستیم که انتخاب های خوبی نداشتیم و به هر دلیلی در انتخاب های خود کج سلیقه بوده و هر چند باید قدردان تمام تلاش ها و زحمات گذشتگان باشیم اما با نگاهی به وضعیت استان می توان به وضوح دید که آنچه بدان رسیدیم شایسته ما نبود و شرایط حال حاضر استان و شهرستان ها به لحاظ توسعه و امارها و شاخص ها گویای این مطلب است که تا رسیدن به نقطه مطلوب راه بسیار ،سخت و دشوار اما ممکن و میسیر است اما پیش شرط اساسی آن توجه به نخبگانی است که عالم اند و اهل عمل ،دانا هستند و توانا و مهمتر اینکه بسیار دیده ،تجربه کرده و انبوهی از برنامه ها در خزینه گرانبهای خود دارند و بدانیم که باید یک بار هم شده فارغ از نگاه های سیاسی ،قومی و جغرافیایی و تعصبات دست وپا گیر توسعه سوز ؛ به اشخاص و افرادی دل داد و صندلی و فرصت که دشت های حاصلخیز ما را آباد ،جوانان مستعد ما را راهی مشاغل مناسب ،به حل بحران های اجتماعی که عمدتا ناشی از فقر و بیکاری است کمک کند و معتقدیم امثال فاطمی ها مرد این میدان دشوار هستند.

کوتاه سخن اینکه ؛ بد انتخاب کردیم و بد دیدیم و بد شدیم ،امروز در میان استان های توسعه یافته جایگاهی خوبی نداریم ،در اکثر شاخص ها جزو استان های ته جدولی هستیم ،بودجه و اختصاص منابع به همان دلیل انتخاب های بد کمتر به سمت ما می آید و همان حداقل ها را بد استفاده می کنیم و فراوان مشکل داریم پس ؛ در اولین فرصت و اولین کارزای که بتوانیم و میدان انتخاب در اختیار ما بود این بار درست انتخاب کنیم و صحیح و چرخ زنگ زده توسعه را روغن داده و صیقل کرده و شتابان و بی محابا به دیو تعصب بتازیم ،با افیون قومیت و جغرافیا مبارزه کنیم و انتخاب کنیم که ماحصل آن چیزی باشد که روسفیدمان کند و بعد سالها چراغ امیدمان روشن شود و به جای نامه نگاری های غلط و لابی های شخصی منفعتی به کلیت توسعه استان بیندیشیم و فرمان را به دست فرمانده ره شناس و صاحب علم و آگاهی دهیم ؛ امید که بایرمان آباد و استانمان به مانند سایر استان ها در مسیر توسعه و آبادی قرار گیرد‌.

راه روشن و آینده امیدوار اما به شرط انتخاب درست در کارزاری که در اختیار ماست.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار