با اعلان مدیر آموزش وپرورش؛
تیم تنیس روی میز دختران دهدشت مقام سوم قطب دو کشور را کسب کرد/+تصاویر

به گزارش“صبح خرد”، “فریدون فاطمی زاده مدیر آموزش و پرورش شهرستان کهگیلویه از کسب مقام سوم دختران استعدادهای درخشان دهدشت در مسابقات کشوری شیراز خبر داد.
فاطمی زاده با بیان اینکه این مسابقات در استان فارس و به میزبانی شهر شیراز برگزار شد گفت : مسابقات المیاد ورزشی استعاداهای درخشان مرحله قطبی به میزبانی فارس برگزار و در این مسابقات ۶ استان فارس,کهگیلویه و بویراحمد,اصفهان,بوشهر,خوزستان و چهارمال بختیاری حضور داشتند.
وی در تکمیل این خبر عنوان کرد : تیم تنیس روی میز دانش آموزی دخترانه استعدادهای درخشان دهدشت توانستند مقام سوم این مسابقات را کسب کنند.
فاطمی زاده افزود : تیم ۳نفره تنیس روی میز فرزانگان دهدشت متشکل از خانم ها فاطمه رضایی,زهرا خضریان نژاد و محدثه معظمی به مربی گری سرکار خانم اصغر منش ضمن کسب مقام سوم قطب دو کشور به مسابقات کشوری که ۲۰ تیرماه برگزار می شود دعوت شدند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان این موفقیت بزرگ را به جامع ورزشی و فرهنگیان شهرستان و خانواده های این دانش آموزان تبریک گفتند و در مسابقات کشوری آرزوی پیروزی و موفقیت داشتند.

برچسب ها :#صبح_خرد ، اصغری منش، فاطمه رضایی ، زهرا خضریان نژاد و محدثه معظمی، صبح خرد، تنیس، فاطمی زاده
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0