تاریخ انتشار : جمعه 18 آبان 1403 - 9:37

ارسالی مخاطبان؛

جرم شناسی رفتار منافی نظم اجتماعی دانشجوی دانشگاه علوم و تحقیقات

جرم شناسی رفتار منافی نظم اجتماعی دانشجوی دانشگاه علوم و تحقیقات
طی تحقیقات و بررسی های به عمل آمده توسط نگارنده عامل جرم زا که در پارگراف فوق به آنها تلویحا اشاره شد ،قابلیت آن را دارد که هر فردی و به تبع آن هر خانوار و جامعه ای را تهدید جدی نماید و سرانجام مانع جدی در رشد،کمال و ترقی یک فرد یا جامعه شود.

“صبح خرد”،

بسم الله الرحمن الرحیم

موضوع:جرم شناسی رفتار منافی نظم اجتماعی دانشجوی دانشگاه علوم و تحقیقات

دکتر یاسین علویان سوق ؛ منطق نوین جرم شناسی ایجاب می نماید که علت یابی بروز و تکوین بزهکاری ,جرم و پدیده جنایی و سرانجام اتخاذ تدابیر علمی در جهت و به منظور مبارزه با علت ارتکاب رفتارهای ضد اجتماعی که قابلیت آن را دارند احساسات جمعی را جریحه دار و دستگاه قضا را به واکنش کیفری مجبور نمایند، باید جای خود را به حذف،طرد ، مجازات و مبارزه با معلول جرم که نوعا تحت عوامل جرم زا از قبل:عوامل فردی و بیولوژیک،عوامل روانی،عوامل محیطی،عوامل اجتماعی و…..‌مرتکب جرم شد ،بدهد.

طی تحقیقات و بررسی های به عمل آمده توسط نگارنده عامل جرم زا که در پارگراف فوق به آنها تلویحا اشاره شد ،قابلیت آن را دارد که هر فردی و به تبع آن هر خانوار و جامعه ای را تهدید جدی نماید و سرانجام مانع جدی در رشد،کمال و ترقی یک فرد یا جامعه شود.

به عنوان مثال :کلیه دکترین بیماریهای عفونی اتفاق نظر دارند که :بیماریهای عفونی از یک سو و داروهای درمانی از سوی دیگر می توانند از عوامل معد و آماده ساز تظاهرات بالینی اختلالات روحی و روانی در قالب و اشکال:سایکوز (روان پریشی)(جنون) یا نورزها(بیماریهای عصبی)(بیماری های اراده)(روان نژندی) متجلی و متظاهر شوند،که در نوع اول قطع تماس فرد با واقعیت،تیرگی شعور ،اختلال در حافظه و قدرت جهت یابی و کنفوزیون(توهم) و در نوع اخیر با ضریب آسیب رسانی کمتر عوارض ضعیف تر مشهود و ملموس می باشد.

به عنوان یکی از مصادیق :نوعا(استعمال واژه نوعا به این معناست که اگر در موارد مشابه چنین عوارضی ظاهر نشد خللی به صحت فرضیه از قبل داده شده وارد نمی کند) مسلول به سل ریوی یا خارج ریوی از قبیل سل مننژ،پریکاردیت،سل دستگاه ژنیتال،سل استخوانی و……..مجبور به مصرف «استرپتومایسین»است،یکی از عوارض حاد داروی مذکور:ایجاد بثورات پوستی می باشد و به تبع بثورات پوستی چون پایانه های اختصاصی پوست ،هیجانات جنسی را تحریک می کند در نتیجه شخص مبتلا می شود به اختلالات جنسی از قبیل:سافیسم(مساحقه)(مالیدن آلت تناسلی دو زن به هم )،لزبیانیسم(لواط),عورت نمایی(نمایش اندامهای تحریک کنند جنسی),یادگار دوستی،سادیسم و….

مقنن در قانون مجازات در مواد قانونی مستقل به جرم انگاری :لواط در ماده ۲۳۳,مساحقه در ماده ۲۳۸,تفخیذ در ماده ۲۳۵ و در آراء متعدد صادره از محاکم کیفری ،برهنه گی و کم‌حجابی در زمره اعمال منافی عفت جرم انگاری شده است.لذا با عنایت به تعریف عالمانه جرم که عبار ت است از:هرگونه فعل یا ترک فعل که مخل نظم اجتماعی و قابل مجازات بوده،به یقین می توان گفت جرم انگاری بدون از جرم شناسی قطعا قادر نخواهد بود فرد و جامعه را از ورطه هلاکت نجات دهد.

صرف اقدام و واکنش کیفری بون لحاظ نمودن اوضاع و احوال و شرایط درونی و بیرونی مجرم برابر است از انتقام از معلول جرم!!!!!!!!!!!!!!!!!
برهنه شدن خانم دانشجو در دانشگاه علوم و تحقیقات اگر چه مستند به اراء وحدت رویه و صریح مقنن جرم است ،ولی باید بپذیریم که چهار عنصر متشکله جرم:ا_عنصر قانونی۲-عنصر مادی۳-عنصر روانی۴-تطبیق عنصر مادی و روانی مجتمعا باید باشند و با نگاه فنی و تخصصی عنصر روانی جرم لحاظ گردد.

تشکیل پرونده شخصیت با مطالعه شرایط خانوادگیj،محیطی،فرهنگی،اقتصادی,بیماری ها و داروهای درمان در کنار پرونده مجرمانه در محاکم کیفری می تواند آمار سیاهه و روشن جرم را به نحو تصاعد هندسی کاهش دهد.
ای اصحاب رسانه،ای پژوهشگران،ای دستگاه قضاء,ای رؤسای قوای سه گانه و…… اهتمام جدی اتخاذ ورزیم و به دانش جرم شناسی اهمیت و با نخبگان علمی و پژوهشی برای انتقام از علت جرم صلح و نشست مربعی به جای نشست مثلثی داشته باشیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.