تاریخ انتشار : یکشنبه 29 شهریور 1394 - 20:28

مردم ایران انقلاب را به مسیر اصلی خویش برگرداندند

مردم ایران انقلاب را به مسیر اصلی خویش برگرداندند

جمانیوز: رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با یادآوری شرایط آغاز دهه ۹۰ برای عموم مردم و انقلاب اسلامی در بعد داخلی و خارجی، خاطر نشان کرد: خدا را شکر که مردم هوشیار ایران با فریاد خاموش رای، انقلاب را به مسیر اصلی خویش برگرداندند.                                                                                           رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با یادآوری شرایط آغاز دهه

جمانیوز:

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با یادآوری شرایط آغاز دهه ۹۰ برای عموم مردم و انقلاب اسلامی در بعد داخلی و خارجی، خاطر نشان کرد: خدا را شکر که مردم هوشیار ایران با فریاد خاموش رای، انقلاب را به مسیر اصلی خویش برگرداندند.
                                                                                          هاشمی رفسنجانی
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با یادآوری شرایط آغاز دهه ۹۰ برای عموم مردم و انقلاب اسلامی در بعد داخلی و خارجی، خاطر نشان کرد: خدا را شکر که مردم هوشیار ایران با فریاد خاموش رای، انقلاب را به مسیر اصلی خویش برگرداندند.

به گزارش « جمانیوز »، آیت الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز (یکشنبه)در دیدار مسوولین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، تحقیق و پژوهش را پایه همه حرکت های بشری و «بخش مادر» به سوی توسعه و پیشرفت دانست و گفت: انسان امروز که به اعماق دریاها و تا اوج فضا رفته، با شهپر دانش بود که روز به روز هم پیشرفته تر می شود.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تقدیر از اقدامات مسوولین شهرک های علمی و تحقیقاتی کشور به ویژه اصفهان، گفت: اگر آن روز که شما شروع کردید، جامعه مثل امروز ضرورت کارهای دانش بنیان را احساس کرده بود، الان شاهد گسترش آن در اکثر نقاط کشور بودیم.

آیت الله هاشمی رفسنجانی، «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» را نه فقط یک شعار احساسی، بلکه یک هدف عقلانی برای انقلاب توصیف کرد و گفت: اگر چه در این مسیر حرکت های بسیار خوبی شده، اما هنوز این سه بخش کاملاً محقق نشده و باید تلاش کنیم تا در آینده آن را کامل کرده و به قله افتخارات آن سه هدف متعالی، برسیم.

وی در بحث استقلال با تاکید بر استقلال کامل سیاسی نظام اسلامی، به عدم تکمیل استقلال اقتصادی اشاره کرد و اشتغال زایی به ویژه، اشتغال جوانان تحصیلکرده را امری مهم و ضرروی برشمرد و افزود: متاسفانه در شرایط فعلی، بیشترین آمار بیکاری مربوط به جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی است که باید با توسعه پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان زمینه اشتغال آنها را فراهم کرد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، «آزادی» انسان ها را مخصوصا اگر بر پایه ساختار متعالی اسلام باشد، باعث ارتقای جایگاه بشریت خواند و گفت: پیامبر(ص) و ائمه(ع) مسلمین تاکید کرده اند که انسان، آزاد آفریده شده و کسی نمی تواند حرّیت بشر را به بند بکشد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی، با استناد به قانون اساسی و اصول مربوط به انتخاب مسوولین براساس آرای مردم، گفت: با اینکه امام بارها بر اصل بودن مردم برای انتخاب نظام تاکید می کردند و رهبری هم با تعبیر «حق الناس» برای رای مردم، مسیر انقلاب اسلامی را در سپردن مسوولیت ها به مردم ترسیم کرده، اما تاکنون به بخشی از اهداف انقلاب و منویات امام و رهبری نرسیده ایم.

وی در ادامه «جمهوری اسلامی» را سخنی بر حق دانست و تاکید کرد: مردم در جامعه وظایف فردی و اجتماعی دارند که می بایست با رعایت اخلاق انسانی و اسلامی به آنان بپردازند، اما همیشه عده ای افراطی، در این مسیر سنگ اندازی کرده اند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی با تجمیع مباحث مربوط به سه اصل «استقلال»، «آزادی» و «جمهوری اسلامی» و تاکید بر این نکته که اصل و اساس این هدف در اسلام راستین نهفته است، گفت: قبل از اسلام، در جزیره العربی که با سوادان آن اندک و از ابتدایی ترین رفاهیات زندگی انسانی بی اطلاع بودند، دینی آمد که در اولین آیات بر دانش تاکید کرد و باعث خلق تمدنی در جهان شد که تمام تمدن های آن روز دنیا را تحت الشعاع قرار داد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ارائه تحلیلی از گسترش تدریجی اسلام در اقصی نقاط جهان، به مقطع ورود اسلام به ایران اشاره کرد و گفت: دانشگاه جندی شاپور که ریشه در تمدن ایرانی داشت، توانست علم و دانش را با فرهنگ ناب اسلامی درآمیزد که علاوه بر گسترش علم و دانش به وسیله تحقیق و پژوهش و بعدها ترجمه آثار اسلامی به اروپا، سرمایه ای برای دانشمندان اقصی نقاط گیتی بود.

وی به مقطعی از انقلاب اسلامی به ویژه پس از پایان جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: وقتی قرار شد کشور را بسازیم، متوجه شدیم که نقطه ضعف ما، عدم همخوانی علم و صنعت در کشور است.
آیت الله هاشمی رفسنجانی، تدوین برنامه های ۵ ساله را، راهی برای گذشتن از روزمرگی و ترسیم آینده ای کوتاه مدت با دورنمای علم و دانش دانست و گفت: در مقطعی به این نتیجه رسیدیم که باید افق دور دست تری داشته باشیم که اسناد و منابع تمدن بزرگ اسلامی ایران ۱۴۰۰ در دولت سازندگی تهیه شد که متاسفانه در دولت های بعدی پیگیری نشد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تشریح برنامه های آن مقطع، که از بخش های میانی جامعه خواسته بودند تا داشته ها و نیازها را اعلام کنند، گفت: متوجه شدیم که وقتی حرکت کشور به سوی پیشرفت سرعت بگیرد، شاید شکاف طبقاتی ایجاد شود که برای جلوگیری از آن، لایحه تامین اجتماعی جامع را در دولت تصویب کردیم که برای حل مراحل قانونی به مجلس فرستاده بودیم و متاسفانه پیگیری نشد.

وی با اشاره به مسوولیت در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با تجربه طرح ایران ۱۴۰۰و تاکیدات رهبری، سند چشم انداز ۲۰ ساله نظام را با افق ۱۴۰۴ تدوین کردیم که دست بر قضا برای اجرا به دولتی سپرده شد که اعتقادی به برنامه نویسی نداشت و کشور را با درآمدهای نجومی نفت، با روزمرگی اداره می کرد.

منبع:انتخاب

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.