تاریخ انتشار : چهارشنبه 5 آبان 1395 - 14:01 - چهارشنبه 26 اکتبر 2016 - 14:01

نشست پرحاشیه شورای شهر دهدشت/ ایراندخت برنده جنگ روانی / استیضاح تخشا ناکام ماند

نشست پرحاشیه شورای شهر دهدشت/  ایراندخت برنده جنگ روانی / استیضاح تخشا ناکام ماند

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(جمانیوز) استیضاح شهردار دهدشت در شورای شهر  ناکام ماند   به گزارش“صبح خرد”(جمانیوز) از کهگیلویه، بیستمین نشست شورای شهر دهدشت که عصر امروز به منظور بررسی طرح استیضاح شهردار و به صورت فوق‌العاده برگزار شده بود پس از تنش‌های اعضا طرح استیضاح را با ۶ رأی موافق به کمیته انطباق واگذار کردند.

پایگاه خبری تحلیلی”صبح خرد”(جمانیوز)

استیضاح شهردار دهدشت در شورای شهر  ناکام ماند

 

به گزارش“صبح خرد”(جمانیوز) از کهگیلویه، بیستمین نشست شورای شهر دهدشت که عصر امروز به منظور بررسی طرح استیضاح شهردار و به صورت فوق‌العاده برگزار شده بود پس از تنش‌های اعضا طرح استیضاح را با ۶ رأی موافق به کمیته انطباق واگذار کردند.

نشست شورای شهر دهدشت به علت مخالفت رئیس شورا با طرح استیضاح و انتقاد عضو شورا که طرح استیضاح را بدون سؤال از شهردار غیر قانونی می‌دانست با تنش شدید همراه بود.

، با پیوستن دو عضو گروه حامی شهردار دهدشت به گروه منتقدین وبرگزاری جلسه فوق العاده کلید استیضاح شهردار دهدشت زده شد‌.

لحظه به لحظه با شورا ؛

***جهادگر این شورا بهترین شورایی است که در چند سال اخیر وجود داشته به لحاظ تحصیلات و وفاداری به مردم

بی نظیر بود.

 

**** رستگار:شرایط شهر با توجه به کم کاری ها ی صورت گرفته توسط شهرداری با توجه به صحبت های صورت گرفته و ورود افراد خاص متاسفانه واحدهای مربوطه نتوانستند به مردم خدمت کنند.

**تماس جهادگر رییس شورای شهربا  تهران با یکی از اعضای شورای عالی استانها برای استیضاح شهردار دهدشت .

 

***روشناس که ظاهرا  کارمند است اطلاعاتی در این خصوص ارایه داد.

***خوش آیین نماینده گروه طرح استیضاح گفت:تاکنون تذکرات زیادی در خصوص شهرداری به صورت کتبی و شفاهی دادیم..

***چون تاکنون تذکرات و طرح سوال صورت گرفته و اقناعی صورت نگرفت

و هم اکنون دو سوم اعضا شورا مجدانه تقاضای طرح استیضاح را دارند.

***خانم اکبرنژاد:به عنوان مخالف تاکنون هیچگونه طرح سوال کتبی صورت نگرفته که شهردار جواب دهند.

 اکبرنژاد که با حرارت وگرمی خاصی  صحبت  از شهردار دفاع میکرد گفت :اگر این کار را انجام دهید خلاف قانون است و آشوب بزرگی در شهر ایجاد می شود.

 

 

***هم اکنون تنفس در جلسه صورت گرفته و مخالفین شهردار به شدت علیه جهادگر به خاطر شکنی و ممانعت در طرح استیضاح شهردار موضع گرفتند.

***جهادگر هم خطاب به اصحاب رسانه خواستار خواندن ماده ۷۳ شدند.

*** حضور نیروی انتظامی در جلسه با توجه به تنش های بوجود آمده در این نشست و عدم توجه به تذکرات شورا

***با روند موجود امیدی به استیضاح نیست .

***موسوی امجد دیگر عضو شورا واز مخالفان شهردار گفت: رئیس شورا قبل از جلسه موافق استیضاح بوده ولی الان مخالفت می کند.

***خوش آئین در ادامه گفت : هر طرحی در شورا وارد می شود باید به رای گذاشته شود ،وقتی قانون هست رئیس شورا نمی تواند جلسه را مختل کند چون فقط یک رای دارد.

***اکبرنژاد: مراحل استیضاح باید قانونی باشد نمی شود قانون را دور زد.براساس قانون جلسه شورا باید ۲۴ ساعت قبل اطلاع داده شود اما ساعت ۳ عصر به ما اطلاع دادند که جناب داورپناه الان اهواز هستند وچطور به جلسه می رسند؟

***واکنش خانم اکبرنژاد به ادعای خوش آئین که به خانه اعضای شورا میروید تا مانع استیضاح شوید .

***جهادگر گفت: به دلیل عدم رعایت قانون وعدم اطلاع رسانی ۲۴ ساعت قبل از جلسه  مجبورم پایان جلسه را اعلان کنم.

 

 

به گزارش صبح خرد؛ نشست بررسی طرح استیضاح با تنش شدید اعضای موافق و مخالف همراه بود و درگیری لفظی که حتی با بکار بردن الفاظ رکیک و شرم‌آور همراه بود با حضور مأموران انتظامی بدون درگیری فیزیکی بین اعضاء،با موافقت شش نفر،مخالفت رئیس شورا و رأی سفید اکبرنژاد به اتمام رسید.

ایراندخت اکبرنژاد همسر شهردار و حسین جهادگر رئیس شورا خواستار مسکوت ماندن طرح استیضاح تا سؤال از شهردار شدند اما شش عضو دیگر (امیررضا خوش آیین،احسان رستگار،رجبعلی حقانی،علی محمد موسوی امجد و خداکرم جانجان) طرح را به رأی‌گیری گذاشته و با شش رأی به کمیته انطباق واگذار کردند.

این طرح برای رسیدگی به کمیته انطباق ارسال و در صورت به نتیجه نرسیدن در شورای حل اختلاف استان بررسی خواهد شد.

در این نشست اکبرنژاد عضو شورای شهر و همسر شهردار به خوبی و یک تنه توانست جنگ روانی راه بیاندازد و با مخالفت شدید و دفاع از شهردار و اصرار بر رعایت قانون توانست اعضا موافق استیضاح و خصوصا خوش آئین را به حاشیه ببرد  چیزی که به ضرر  گروه موافق استیضاح تمام شد و نهایتا  ایراندخت اکبرنژاد با کمک رئیس شورا توانست نشست استیضاح شهردار دهدشت را به تعویق بیندازد.

اما چیزی که مایه تاسف شد علاوه بر تنش بین اعضا شورا و رد و بدل شدن کلمات رکیک بین دو تن از اعضا شورا و نادیده گرفتن مطالبات مردمی،تنش و درگیری لفظی یکی از اعضا شورا با یکی از خبرنگاران حاضر در جلسه بود که با وساطت اطرافیان ختم بخیر شد.

 

خبری تحلیلی”صبح خرد”(جمانیوز)

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.