تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 دی 1395 - 23:42 - چهارشنبه 28 دسامبر 2016 - 23:42

با حضور مسئولان قضایی استان:افتتاح ساختمان جدید دادگستری کهگیلویه+تصاویر

با حضور مسئولان قضایی استان:افتتاح ساختمان جدید دادگستری کهگیلویه+تصاویر

با حضور رئیس کل دادگستری استان و مسؤولان شهرستانی ساختمان دادگستری دهدشت با ۳۵۰۰ متر مربع زیربنا به بهره‌برداری رسید. به گزارش صبح خرد  از کهگیلویه، با حضور رئیس‌ کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد، امام جمعه، فرماندار گچساران وکهگیلویه ،شورای اداری و مسؤولان قضایی شهرستان ساختمان تازه تأسیس دادگستری دهدشت به بهره‌برداری رسید. حجت‌الاسلام

با حضور رئیس کل دادگستری استان و مسؤولان شهرستانی ساختمان دادگستری دهدشت با ۳۵۰۰ متر مربع زیربنا به بهره‌برداری رسید.

به گزارش صبح خرد  از کهگیلویه، با حضور رئیس‌ کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد، امام جمعه، فرماندار گچساران وکهگیلویه ،شورای اداری و مسؤولان قضایی شهرستان ساختمان تازه تأسیس دادگستری دهدشت به بهره‌برداری رسید.

حجت‌الاسلام غلامرضا مزارعی در آیین گشایش این پروژه رسالت دستگاه قضایی را در اجرا و احیای عدالت و ایجاد بستری آرام تحت عنوان امنیت برای ادامه حیات بشری عنوان کرد و گفت: موضوع امنیت در فرمایش ائمه اطهار به عنوان یکی از ارکان حیات بشر و ادامه حیات انسان مطرح بوده است.

رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در طول یکسال و اندی که توفیق خدمت در این استان را داشته‌م تلاش‌ها و پیگیری‌های بسیاری برای اجرای پروژه‌های حوزه قضایی انجام دادم.

وی افزود: طی یک هفته اخیر ۱۶ هزار متر مربع پروژه عمرانی در شهرهای مختلف استان به بهره‌برداری رسیده است.

مزارعی با اشاره به بهره‌برداری از ساختمان جدید دادگستری گچساران گفت: ساختمان دادگستری دهدشت نیز با ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع از دیگر پروژه‌هایی است که امروز شاهد بهره‌برداری از آن هستیم.

این مقام مسؤول به اعتبارات خاص دستگاه قضایی اشاره کرد و برای تنویر افکار عمومی تصریح کرد: از محل این اعتبارات که بعضی دوستان با بداخلاقی و بی تقوای آن را مورد هدف قرار دادند پروژه‌های مهمی اجرایی شده است.

وی افزود: اگر عنایت رهبری و این اعتبارات خاص نبود امروز شاهد افتتاح این ساختمان نبودیم.

مزارعی تصریح کرد: سال گذشته یک میلیارد تومان از وجوه خاص قوه قضائیه در شهرستان کهگیلویه هزینه شد.

وی از راه‌اندازی دادسرای شهرهای دیشموک، چاروسا و لوداب با هزینه‌کرد از اعتبارات خاص این قوه نام برد و گفت: تجهیز ساختمان دادگستری دهدشت ۶۰۰ میلیون اعتبار نیاز دارد.

این مقام قضایی استان بر ایجاد امنیت و برخورد با مخلان نظم تأکید کرد و گفت: برخود لازم می‌دانم همه تلاش خود را برای ارتقای ساختمان قضایی، توسعه امکانات و ایجاد امنیت داشته باشم.

وی همچنین در تبیین حماسه ۹ دی با بیان اینکه مردم انقلابی جواب دندان‌شکنی به دشمنان نظام و انقلاب دادند، گفت: فردا در سالروز این حماسه حضور پرشور خواهیم داشت.

img_4956 img_4959 img_4963 img_4965 img_4966 img_4969 img_4971 img_4972 img_4973 img_4974 img_4977 img_4978 img_4980 img_4982 img_4987 img_4988 img_4991 img_4992 img_4994 img_4995 img_4996 img_5000 img_5002 img_5008 img_5009 img_5013 img_5015 img_5020 img_5022 img_5025 img_5026 img_5028 img_5030 img_5031 img_5033 img_5042 img_5045 img_5046 img_5053 img_5077

کبنا//

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.