تاریخ انتشار : پنجشنبه 28 خرداد 1394 - 7:30

انتقاد تند امام جمعه چرام از مجتمع های آموزشی/مجتمعها به نون دونی تبدیل شده

انتقاد تند امام جمعه چرام از مجتمع های آموزشی/مجتمعها به نون دونی تبدیل شده

به گزارش “جمانیوز”وبه نقل از فارس پیش از ظهر امروز نشست شورای آموزش و پرورش با حضور فرماندار چرام، امام جمعه، رئیس آموزش و پرورش و اعضای شورا در محل آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد. امام جمعه چرام در این نشست با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: شرط مبارک

به گزارش “جمانیوز”وبه نقل از فارس پیش از ظهر امروز نشست شورای آموزش و پرورش با حضور فرماندار چرام، امام جمعه، رئیس آموزش و پرورش و اعضای شورا در محل آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.

امام جمعه چرام در این نشست با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: شرط مبارک بودن ماه رمضان، استفاده از برکات این ماه است که اگر هیچ تغییری در این ماه صورت نگیرد نه تنها مبارک نیست بلکه نامبارک هم می‌شود.

حجت‌الاسلام جعفر طزری اضافه کرد: ماه رمضان بهترین فرصت برای خدمت‌رسانی به محرومان و نیازمندان است.

وی در ادامه سخنان خود ضمن تقدیر و تشکر از عاملان برگزاری کنکور سراسری در شهرستان چرام، عنوان داشت: برگزاری کنکور سراسری پس از سال‌ها در شهرستان چرام، بسیاری از تبعات را حذف کرده و فرصت‌هایی را نیز ایجاد کرد که قدمی بسیار خوب بود.

امام جمعه چرام در بخش دیگری از سخنان خود به ناکارآمدی مجتمع‌های شهرستان چرام اشاره و عنوان کرد: یکی از علت‌های ناکارآمدی این مجتمع‌ها این است که تخصصی کار نشد و به مجتمع‌ها به شکل یک انبار نگاه شد.

طزری افزود: رئیس مجتمع یعنی کسی که تمام فنون را از نظر آموزشی و پرورشی بداند، در مدارس این دو مقوله را بررسی و ارزیابی کند.

خطیب جمعه چرام تصریح کرد: اگر ما به اندازه همه مدارس نیروی کارآمد نداریم، لااقل به ازای هر پنج مدرسه، یک نیروی کارآمد هست که جور بقیه را به دوش کشد.

طزری با ابراز تاسف از اینکه برخی مدیران مجتمع‌ها، الفبای تعامل را نمی‌دانستند و باعث به وجود آمدن مشکلاتی شدند، خاطرنشان کرد: ضررهایی که از حذف مجتمع‌ها ایجاد می‌شود بیشتر از ضررهایی است که در حال حاضر وجود دارد.

وی تأکید کرد: مجتمع‌ها به نون دونی تبدیل شده و هر کسی دنبال مدیریت جدید است در این زمینه اقدام می‌کند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان چرام در بخش بعدی از صحبت‌های خود از اوقات فراغت دانش‌آموزان سخن به میان آورد و متذکر شد: اوقات فراغت را ما بد معنا می‌کنیم، اوقات فراغت که بد معنا شود می‌شود سرگرمی، منظور از فراغت غنی سازی است، یعنی آن اوقاتی را که در مدرسه پر بود با شیوه و برنامه دیگری تغییر دهیم.

طزری به بحث داوطلبان رشته تجربی در چرام نیز اشاره کرد و با مطرح کردن پیشنهاداتی در این خصوص، ابراز کرد: مشکلی که هست این است که همه مسئولان در چرام فامیل بوده و رودربایستی دارند که با رورواسی کاری پیش نمی‌رود.

وی در پایان یادآور شد: اگر قانون معدل ۱۶ بدون هیچ بی قانونی و ملاحظاتی اجرا شود، شاید سال‌های اول و دوم سختی‌هایی داشته باشد ولی سال‌های بعد پاسخگو خواهد بود.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.